Ahojky. Právě jsem vyčistil váhu vzduchu a pak nechal 45 min odpojenou baterii. Následně jsem nastartoval..ale pokud mám otočenej klíček v zapalování a i po nastartování-tak mi něco cvaká vlevo vpředu pod plastem před čelním sklem-tipuju na nějaký relátko...ani nevím,jestli to dělalo dřív a jestli to vadí? Poradíte mi někdo?
21.49, 4. 5. 2009, odpovědětJo a mám 2.0 TS 114kW,já trotl:-)
21.50, 4. 5. 2009, odpověděttypuju to na krokovy motorek.kdyz zapnes zapalovani,mel by chvili cvakat,jak rikas.to si nastavuje skrtici klapku.po vypojeni baterky to vzdycky udela.nastavuje si znova spravnou polohu.
22.02, 4. 5. 2009, odpovědětjeste mel jsi pockat az se motorek nastavi pak nastartovat.u me to trvalo asi minutu nez se nastavil.takze doporucuju jeste jednou.vypojit baterku na hodinu,pak zapnout zapalovani,pockat az prestane cvakani a pak nastartovat a nechat bezet na volnobeh,jinac postup tady je popsany ve foru
22.06, 4. 5. 2009, odpovědětmel jsem ty same problemy,taky jsem se trapil,ale par lidi pomohlo tak pomuzu i ja.
22.12, 4. 5. 2009, odpovědětA noco je to dobre: odpojit baterku a nechat 1 hodinu postat a potom zas zapojit? Vysvetlite to dakto!
22.31, 4. 5. 2009, odpovědět