Cavte chalani stala sa mi taka divnost ze naraz mi prestali fungovat tri veci a to kilma+vyhrievanie, dialakove ovladanie a este aj audio, poistky mam dobre. Neviete v com by to este mohlo byt alebo ako to vyriesit ??? Mohol by pomost napr reset odpojenim baterky ?
10.18, 11. 5. 2009, odpovědětpresne to iste sa stalo mne pred dvoma dnami,ale mne hned vyrazalo poistky-15A hned vedla klaksonu,a ani neviem ako som to spravil ,rozobral som palubku a pokukal kable odpojil trojuholnik dal poistku a slo to potom som zapojil troj. a vyrazilo zase hore poistku, tu som vymenil a ide doteraz,,,,,tak neviem ale frci setko
16.25, 15. 5. 2009, odpovědětHej nakoniec som to aj ja mal v poistkach ale malo to na svedomi auroradio .... mal som to za nim vsetko take dofusovane ze to az strach a kuknut.. a co este ma najviacej nahnevalo jak som ho vytiahhol som tam nasiel exterenu antenu z logom Vokswagenu ktora tam len tak vysela hned som zobral klieste a odstikol ju a zahodil ta daleko ze uz ju nikdo nenajde :-) Teraz to ide vsetko ako ma diki za reakciu yaro Ciao
21.17, 17. 5. 2009, odpovědět