Zdar, potrebuji udelat kompletni podvozek ( ramena, cepy, silen.bloky,+ tlumice) nabidnete nejake kvalitnejsi za solidni cenu. diky ( alulan@seznam.cz ) 777642951
19.08, 13. 5. 2009, odpovědětja mam jedno vrchni a jedno spodni na aute a zatim drzi
15.11, 14. 5. 2009, odpovědětnemate strach ze jsou polsky,,,
6.21, 15. 5. 2009, odpovědětAk by si najprv pohladal na fore, tak zistis, ze Nora ponuka komplet predok TRW, co je uz znacka a nie shit... inak ja som kupil pred cca 2 rokmi horne (druhovyroba) a mam komplet rozbite capy na nich, takze som vcera kupil nove origo... asi tak...
9.17, 15. 5. 2009, odpovědětA o tom to přesně je..Na těch polskejch nejen že se můžeš zabít až něco rupne-a když čirou náhodou se nic nestane,tak za rok abys tu práci dělal znova a tím se to celý tak prodraží,že tě to vyjde dráž než investice třeba do TRW
10.38, 15. 5. 2009, odpovědětmohu jen potvrdit... spodni z Polska - nevydrzela ani utahovaci moment a hlinik rupnul ... mel jsem zbyvajici jedno vrchni z Polska - ted mi malem vypadnul cep :-O .. takze uz je vsechno TRW. Polsky levny, ale leda tak udelat napravu a auto prodat
11.30, 16. 5. 2009, odpovědětTady jsou opravdu někteří tataři,nevím proč si někdo myslí že když to je z polska tak to je šunt,jsou to origo ramena TRW a jestli je koupím v polsku nebo v rumunsku tak je to pořád TRW
13.19, 15. 5. 2009, odpovědětPo prve neurazaj.. Po druhe som schvalne klikol na ten link od Vylik-a je ta renomovana znacka QAP :)) Na tvojom linku je tiez QAP, Fast a dokonca aj TRW, ale niekde na konci a za dvojnasobok. Tak neviem, ci si to niekto vsimne, alebo radsej objedna zhora to lacne.. Takze asi tak...
15.38, 15. 5. 2009, odpovědětmam ramena z polska pres ceskeho pordejce a pokud by me do dvou let odeslo tak ho muzu klidne reklamovat.
10.31, 16. 5. 2009, odpovědětod ceskeho prodejce - NORY ???
11.21, 16. 5. 2009, odpovědětPro méně chápavé,i v polsku se dají koupit origo ramena a jelikož je pro nás výhodný kurs tak se to vyplatí koupit tam.
16.49, 16. 5. 2009, odpovědětjá jsem koupil komplet z Polska a jsem spokojený.vyšly mě na 3 500 komplet a za rok si je klidně koupim a vyměnim znova.Práce na dvě hodky.Na našech silnicích je uplne jedno jakou značku bereš.A když někdo píše,že nevydrží ani utahovací moment,tak asi dělá někde v dílně nějaký kombajny.tam je třeba síla,ale na osobáku je všechno tak normální citovka a né všechno trhat na krev.nic proti někomu,ale zastal jsem se jen Poláku.
18.14, 16. 5. 2009, odpovědět