pani mam problem vsetko je nove ked nastartujem rano auto tak trosku popiskuje remen ked sa zatazi trebarz klimov tak zacne drncat ta kladka strasne skace volnobezku na alternatore nemam remen som trosku viac dosponoval uz je to o dost lepsie ale bojim sa to este nasponovat ake mate stymto skusenosti?ako velmi to napinate?kamos mi hovoril ze tam je ta struna za aby som sa to v klude nebal dosponovat aj viac ze to potom odpruzi remen ma taky trosku prehyb 1 cm co myslite este by som to mohol dotiahnut? dik moc
20.45, 15. 5. 2009, odpovědětnie je ta napinacia kladka nahodou automaticka??? inac mne to robilo to iste ale zistil som ze volnobezkova kladka na altiku je zaseknuta /nejde na volnobezku/ a vtedy mi to robilo pazvuky a remen skakal.ked som hu vymenil tak vsetko prestalo a bol pokoj
21.17, 15. 5. 2009, odpovědětno hej lenze ja na alternatore volnobezku nemam a mam este jednu excentricku kladku s ktorov to cele dosponujes ale neviem kolko mozem lebo keby som to este pritiahol tak to prestane ale neviem co na to povedia loziska
0.29, 16. 5. 2009, odpovědět