Zdravim mam dotas auto kdyz nastartuju tak nekdy se mi stane ze potom co se vypne sitic tak mi zacnou houpat otacky!!Dela to i kdyz nekde zastavim ale jenom nekdy!!Kdyz zastavim tam tam jsou volnobezne otacky cca 900 a nejednou otacky zacnou lest nahoru na cca 1100 a pak zase na volnobezne a takhle porad dokola!!!A kdyz stojite venku a auto bezi tak je slyset jak to houpe!!Co stim poradte diky!!
11.13, 16. 5. 2009, odpovědětZa prve demontovat škrtiacu klapku ,vyčistit ju a hlavne aj na hrane tech.benzinom ,vyčistit otvor odvetravania klukovej skrine,po namontovani klasicke nastavenie škrtiacej klapky navod je niekde tu.A nakoniec reset riad. jednotky navod je tu tiež.Mal som dobru spotrebu aj motor tahal ako ma no len tie otčky.Blblo mi to pri vyradeni a dobrzdovani.Blblo mi to aj ked pršalo a bol vlhši vzduch a aj ked som po dlhšej dobe natankoval benzin ktory obsahoval zložky rospuštajuce karbonove usadeniny-V POWER.Vymenil som všeličo no nakoniec to malo suvis zo vzduchom nasavanym do motora.Ked auto stalo tak to išlo 400 potom 1000 otač.Toto mi pomohlo a drži si pri vyradeni a pohybe vozidla 1000 apri stati 850-900 otač.A skontroluj si aj tesnist krytu vzduchoveho filtra ale to by ti to blblo nielen pri volnobehu .mam 1,6 TS 88 kw.
12.48, 16. 5. 2009, odpovědětDik moc skusim to ja mam zase 2.5 V6 24V!!!
13.07, 16. 5. 2009, odpovědětHovno škrtící, koukni na hadici sání, je ruplá a tahá ti to falešnej vzduch!jak je to žrebení, v tom to je!
23.50, 16. 5. 2009, odpovědětseš si na 100pro jistej
18.00, 17. 5. 2009, odpovědět