Mám cca 1 měsíc xenony a nepravidelně se stává, že se mi zapne jen pravé světlo a levé ne ... dříve stačilo vždy vypnout světla a zase zapnout a na podruhé, potřetí a někdy na podesáté to levé světlo také naskočilo ... dnes dopoledne opět nesvítilo a odpoledne při cestě opět ano ... nyní jsem jej ale bohužel nerozsvítil ani na min. dvacekrát ... vidíte problém ve startéru (tedy v HID sadě) nebo je to u AR156 "obvyklé" a je třeba to nějak "obejít" ... jinak kvůli zhasínámí xenonů při přepínaní mezi dálkovými a potkávacími budu instalovat kondenzátor, bude tento OK? ... http://www.levnealarmy.cz/eshop/xenony/kondenzator-10000-micro-na-16v.html ... mám 2.5 V6 24V, r.v.98 ... Díky, P.
23.21, 24. 5. 2009, odpovědětjá je tam mám 2 roky a jěště jsem na ně nešáhl a nemusel jsem montovat ani kondenzátor. takže bude problém ve startéru. mám taky 2,5 V6.
23.25, 24. 5. 2009, odpovědětNejprve prohodit výbojky ať eliminuješ špatnou výbojku nebo balast.Může tam byt někde jen špatne zasunutý konektor nebo uklepaný káblík...
8.05, 25. 5. 2009, odpovědětZkusím a uvidím ... zatim díky za info, zkusím se s tím poprat.
10.13, 25. 5. 2009, odpovědětAko prve skontroluj poistku. Mne nesvietil pravy xenon a ked som to cele rozobral zistil som, ze to bola vypalena poistka :) tak som to zas cele musel skladat :)
17.46, 25. 5. 2009, odpovědětTak to Te celkem lituju ... abych rekl pravdu, tak pojistky jsou vzdy to prvni co kontrol, ale ted me to nenapadlo ... kazdopadne dnes jsem jel 4x (startoval) a jednou se mi podarilo opet rozsvitit obe svetla, takze to vypada asi na vadny starter :-(
18.50, 25. 5. 2009, odpověděturcite je to vybojka..!!
20.33, 25. 5. 2009, odpovědětMám nědco podobné (orig. xenon Alfa) ale na levé. Výbojka to není. Jednou jsem potřeboval jet v noci do Němec, tak jsem ze zoufalství startoval světla tak, že jsem z pravého odpojil konektor a zkoušel a na potřetí chytil. Předtím na obě nic ani na podvacáté. Nekde je studenej spoj. Pokud při zapnutí potkávaček svítím mlhovkama a dálkovejma, tak se zvyšuje pravděpodobnost že nastartuju na podruhý. Budu to muset rozebrat a proměřit. Jako první prohodím světla mezi sebou a zkusím.
22.06, 25. 5. 2009, odpovědětA ktora to bola poistka ? JA mam ten isty problem
23.39, 23. 9. 2010, odpovědětcau. mne to robilo tiez.dal som tam na skusku ini balast a ide to uz dobre,musim ho dat reklamovat:)
22.05, 25. 5. 2009, odpovědětChystám se to také otestovat, ale bohužel se k tomu nedostanu dříve jak příští týden ... určitě dám vědět co a jak. Co se týká reklamace, tak mám pocit, že budu muset reklamovat celou sadu (koupeno přes internet), což není moc dobrá zpráva.
22.25, 25. 5. 2009, odpovědětpresne toto som mal, kupil som HID sadu, vsetko ok, neskor som si kupil ine svetla a samozrejme ine typy ziaroviek do nich trebalo, cize som si z polska objednal vybojky kedze kus vysiel na 8eur/kus, kdezto na SVK po 33eur/kus.. nahodil som, tyzden ok, potom sa mi to zacalo srat, presne ako pises.. ked som zapol svetla startla sa, resp blikla ale po cca sekunde zhasla, opat vyp/zap az dokedy sa nenahriala a ostala svietit.. vymenoil som ich medzi sebou a jasne ze vybojka v prdeli, cize som kupil dalsiu a vsetko ok..
19.06, 26. 5. 2009, odpovědětTak dnes pro zmenu jde zapnout leve a nesviti prave ... takze xenony pujdou ven a asi budu hledat chybu ...
15.35, 28. 5. 2009, odpovědětstává se taky to, že ti odejde krabička která se náchází uvnitř světlometu, který nejde rozebrat (jedině násilím). Byl to můj případ, měl jsem k dispozici ještě jedno světlo tak jsem ze dvou udělal jedno, v jednom nešla ta zasraná elektronika a druhé bylo prasklé. Samozřejmě se bavím o origo světlech.
19.57, 28. 5. 2009, odpovědětJeště jsem se k tomu nedostal a moc se mi ani nechce auto rozebírat kvůli vyndání světel ... světla mám nová Devil Eyes ... ještě mám doma ta "stará", tak je případně zkusím vyměnit a uvidím ... jen nevím, kdy se k tomu dostanu :-( ... Během těch pár dní mě to stále zlobí - střídavě svítí jen levé nebo jen pravé a někdy obě ... je to dost nahodilé a je pravda, že občas pomůže rozsvítit v nějakých intervalech mlhovky (jak psal František) a pak naskočí i druhý xenon ... ale může to být jen shoda okolností ... každopádně to budu muset řešit. Díky za radu, P.
11.08, 6. 6. 2009, odpovědět