zdravim ,,, prosím o radu jel jsem po hlavní kde byla rychlost 30 km/h(skr práce na vozovce ) to jsem jel pak jsem sjel na vedlejší klesaní cca 16 % prutas jako prase . ale a hned na prave kolo jsem chytil díru cca 50 na 50 ... rána jako prase doslova ,,,na ty vedlejší není označení žeby jse provádeli na vozovce náké upravi )-: dá se stim něco dělat ,,,, ( nemám možnost auto zvednout zatim to 100% tahne po ráně do prava ..
21.57, 25. 5. 2009, odpovědětTohle se mi jednou stalo s Fagorem starým,taky díra jako prase bez označení...spravila to výměna tlumiče.. Ale bez zvednutí Ti nikdo neporadí na dálku..
14.57, 26. 5. 2009, odpovědětmuze to bejt i praskla pruzina. kdysi jsem s tim taky mel co docineni. tlumice drzely normalne, ale hodne to tahlo doprava. byla to uplna valka s volantem
15.00, 26. 5. 2009, odpovědětmůže to bejt tyčka řízení a geometrie v lepším případě a nameno a tlumič k tomu v horším případě...odkud jsi??
20.39, 26. 5. 2009, odpovědětdnes jsem byl /servisu mám to http://maxelit76509.rajce.idnes.cz/Plocha/ když jsem to vyděl chtěl jsem se jít opravdu opít .... jsem z liberce za cca 15 mesícu co mám alfu vše ok a ted kvuli nakýmu človeku co nosí na čele napis renaut tohle ,,,,holt skusim dat new ramena mechanik řikal že mi nedokáže přesně říc kde je to bouchlý
5.03, 27. 5. 2009, odpovědět