zdravim vas, ziadam o radu ,mamAR156 2l ,presiel som vela tem, ale ziadna sa nevstahuje na moj problem.rano idem nastartovat, cerpadlo pocut ,starter toci toci ale nenastartuje.niekedy nastartuje na 2x a inokedy na 3,4,5x.zatial ale vzdy chytilo.otacky pri studenom motore pokial este stojim na volnobehu nekolisu .necham 5 min nech sa trosku zohreje ,pohnem sa ,ale pokial nieje voda zohriata na 90stupnov a pred krizovatkou pribrzdim vyslapnem spojku ,otacky klesnu na 400ot auto az skoro vypne, niekedy je vsetko vporiadku ,a stava sa mi ze auto vypne .ked este idem na zotrvacnost a motor nie je zohriaty stale na 90stupnov a strartujem chyti hned.ked sa voda zohreje na 90stupnov na krizovatke nie su ziadne problemi na volnobehu nekolisu otacky, zdasa byt vsetko v poriadku. na parkovisku vypnem motor klucikom,keby som chcel znovu nastartovat tak je to presne to iste ako ked je studeny motor.co to moze byt .poradite mi?
14.46, 26. 5. 2009, odpovědětak mas takyto problem a chces vylucit somariny, precisti vsetky kontakty od snimacov a kontakty rele. vycisti aj skrtiacu klapku ak nepomoze, skus diagnostiku. potom ries dalej
20.12, 26. 5. 2009, odpovědětvsetko som precistil ,skusim este precistit snimac otacok.diagnostika bude asi najlepsie riesenie .diky
1.07, 27. 5. 2009, odpovědět