Chci se zeptat!Klima mi nefouka studenej vzduch!Jen takovej vlaznej!Takže myslím že nefunguje?Jak ji mam zkusit?
21.00, 26. 5. 2009, odpovědětRelatko a pojistka je vporadku!
21.53, 26. 5. 2009, odpovědětJak mam propojit ten komresor?Normalne pri nastartovanym mottoru?Primo na baterku?
21.54, 26. 5. 2009, odpovědětMám stejnej problém..Už jsem koukal do schématu a budu to řešit v příštích 14 dnech..Hlavně jde o to,jestli ti někde nefoukla - prostě jestli tam je náplň.Jenže netušim jak to zjistit - nevíte někdo jak zjistim,jestli je klima prázdná nebo ne?Když zapneš klimu,tak kompresor cvakne?asi ne,předpokládám..Dej pak určitě vědět až se ti to podaří vyřešit..Jinak pojistek je tam víc než jen 2ks+jedna je v motorovym prostoru - ovšem nevim jak u GTA..A ty máš navíc myslim už dvouzónovou klimu a tam je to ještě složitější
22.02, 26. 5. 2009, odpovědětJo a sorry,splet jsem si tě s komárem-takže to GTA jsem trochu mimo asi..nepíšeš co máš za 156
22.04, 26. 5. 2009, odpověděttaky řeším problém s klimou.naplněná je ale mě přijde že nefunguje. jak se dá ověřit že kompresor pracuje správne a že to chladí?
22.03, 26. 5. 2009, odpovědětTy máš servisní manuál,že jo?Tak tam koukni na schéma-já na to už koukal..není to až tak složitý,ale základ je mít jistotu v tom,že je v okruhu náplň..A to nevim jak zjistit abych moh pátrat dál..Jinak mě to chladilo ještě před cca 14 dny normálně-teď to zapnu a nic..Nevim,možná pojistka,ale koukal jsem na ně zběžně a vypadaj OK
22.06, 26. 5. 2009, odpovědětkluci jdete si prevazet napl a mate jasno
22.12, 26. 5. 2009, odpovědětprevazit sorac
22.12, 26. 5. 2009, odpovědětMam 1.8TS!Napln by tam mela byt!Ale nic necvakne!A obe trubky jsou porad teplý!Jinak otacky se zmenijou pri zapnutí!Tak ja newim!
22.13, 26. 5. 2009, odpovědětjá to měl v servisu kde mi tam mimo jiného dávali na klimu nový hadice, chladič a plnili jí a řikali že tlak je tam dobrej. ale byla zima tak jsem to nemohl vyzkoušet. teď se na autě zase pracuje a stojí takže to vyzkoušet nemůžu ale po cestě co jsem přejížděl jsem jí zkoušel a zdálo se mi že nechladí. dá se to nějak poznat podle trubek (že by byly studený) nebo podle něčeho jiného? taky se mohlo stát že se zase někde udělala díra a utekla náplň.fakt nevím. asi s tím až bude auto hotový zajedu na servis ať jí zase napojí a zkouknou. tohle je moje první auto s klimou a nějak se v ní nevyznám.
22.17, 26. 5. 2009, odpovědětTak to jestli ms v okruhu napln zjistis naopak hrozne jednoduse. Ja sem taky na jare resil problem, ze se nesepina kompresor a vubec to nechladi. Takze 1. pokud zapnes klimu, klimakompresor se musi sepnout. Pokud se sepne, bude chyba nekde jinde nez ze je klima prazna. Pokud kompresor nespina, zkus lehce zmacknout ventilek v okruhu. Jsou 2, pred motorem na hlinikove trubce vedouci z kompresoru. V okruhu je tlak, takze musi zasycet (samozrejme si toho nesmis odpustit moc!!). No a pokud nesyci, je klima uplne prazdna a dopadl si stejne jako ja. Mozna bude stacit jen naplnit, mozna mas nekde prasklej chladic nebo trubku, mozna utika pres kompresor. To uz je jin vec. Ja to ale neresim, protoze celou klimu vyhodim z auta ven. Beztak je to k hovnu. Tak hodne stesti pri patrani :-)
22.17, 26. 5. 2009, odpovědět