Cau Alfaci:-)potřebuju poradit,měním některé části podvozku a u předních příčných ramen zadní nápravy se mi vyskytl problém,nemůžů je sundat kvůli zavazející nádrži a ani klepnout do těch šroubů co je drží,ty zadní kde je dostatek místa tak tam s těma šroubama jde hybat ale z těma předníma mi to nějak nejde:-( Zkuste mi někdo poradit jak s tím vypéct bo mě napadlo sundat cely ten hliníkový odlitek a do toho se mi moc nechce,díky a Cuore Sportivo...
20.56, 29. 5. 2009, odpovědětJo a u předních horních je něco podobného,ikdyž mi ten šroub prošel zkrz pružinu tak se zastavil na podběhu,kdyby ten šroub byl naopak tak ho normalně vytáhnu,ale takhle to nechapu bo polovina toho šroubu je pořád způlky uvnitř toho hlinikového odlitku,teda pokud se ta část podběhu nedá sundat,bohužel je to zastříkné nějakou hmotou tak nejde vidět jestli tam sou šrouby:-( Asi sem si slušně nasral do koryta když sem to nedal do servisu,ale zkuste mi někdo pomoct,diky.
13.15, 30. 5. 2009, odpovědětJj mě pak došlo že to musi dolů a už se smiřuju že to pujde dolů i vzadu :-)
9.10, 31. 5. 2009, odpovědět