čaute, tak se mi včera stala dost nemilá věc...necha sem stát alfičku u globusu a šel do práce...no a jak sem přišel, naše sem odemklé auto a rádio fuč. nechápu, jak to mohi otevřít.nikde to nebylo poškozené, jen spolujezdcova klika byla malinko jakoby vypáčená, jako kdyby to zkoušeli a nešlo jim to...tak netušim, jak se tam dostali... jinak, hrozny pocit, přijít k autu a takhle ho najít:-((
6.47, 2. 6. 2009, odpovědětMinuly tyden jsem prodal 156 a hned ten den ji klukovi vykradli v P7 u baumaxu nekde.
9.35, 2. 6. 2009, odpovědětLidi jsou prostě kurvy..aby měli na fet nebo chlast,tak ničej cizí majetek a kradou. Nemám slov.:-(
9.41, 2. 6. 2009, odpovědětBohužel tohle se mi stalo taky a přímo pod barákem na soukromém pozemku...takže o to smutnější, že to byl někdo z baráku. Dodneška nevím, jak to udělali. Nic nebylo poškozenýho, nikde nic rozbitýho, jen byla otevřená. Trochu vypáčená klika u spolujezdce, jinak nikde ani škrábaneček.
10.16, 2. 6. 2009, odpovědětprý se to dá velice lehce otevřít,stačí prý jakoby nadzvednout dveře a lehce s nima trhnout.otevřív auto už pro tydle lidi neni vůbec problém,je to otázka několika vteřin
10.19, 2. 6. 2009, odpovědětOtevřít alfu je to nejlehčí.. Stačí k tomu šroubovák a 3 vteřiny..
10.19, 2. 6. 2009, odpovědětTaktak, je to sice asi blbý tady psát, ale neni k tomu potřeba vůbec nic, stačí na tu kliku zatlačit zezhora a auto se odemkne, dá se proti tomu bojovat vyndáním táhel od zámku ve dveřích, nebo alarm. Mě jí vybrali dvě neděle po sobě, tak sem zaslepil zámky, nechal namontovat alarm a je klid.. eště se teda chystám naty táhla. Každej zloděj stejně ví jak se do tohodle auta dostat a kdo ne půjde šroubovákem do zámku, nebo cihlou do okna, je toboj..
13.41, 2. 6. 2009, odpovědětkámošce chtěl nedávno vybrat nepřizpůsobivý občan auto za dne,když kolem chodili lidi s kamenem v ruce,takže mě to nepřekvapuje... lámat ruce za to...
14.54, 2. 6. 2009, odpovědětPlatí to i po roce výroby 2004(facelift) ? To je celkem průser....
15.19, 2. 6. 2009, odpovědětna ferovku někoho uvidim u mýho auta tak ho sejmu ne že na něj zavolam policiji ..řikal mě ho dobiju tak aby věděl že tenkrát skoro zařval !!!
18.52, 2. 6. 2009, odpovědětnejhorší je že kvůli rádiu za pár korun, většinou udělaj větší škodu tím, že se tam snaží dostat...to mě sere nejvíc...
19.11, 2. 6. 2009, odpověděttak to je nas vic. me se do alfy dostaly zrejme stejnym zpusobem. nebyly poskozeny zamky, okna. snazil se vytahnout radio za panel, kterej mu zustal v ruce i s kabelama. tak ho nechal valet na sedacce. prolezl vsechny kasliky, ale nic nenasel. ale nastesti je od ty doby klid.
19.52, 2. 6. 2009, odpovědět