cawes banda :) mam dotaz chcem kupit AR 156 SW 1.9 JTD 16V a trosku mi vadi na volnobeh taky nepravidelny chod ale iba nepatrny no zaregistroval som ho dalej ako ma spravne zaberat spojka na tomto aute? cca kolko cm od spodu uz vam zacina auto pohybovat ked ju uvolnujete? aka je prevadzkova teplota a za aky cas ju clovek v lete dosiahne leno sa mi zdalo te termostat asi uz dosluzil auto kolisalo medzi 70 a 85 max stupnov
13.48, 2. 6. 2009, odpovědětcau, mam 1,9JTD 16V 103kW 2003, k volnobehu neviem, umna je ok,ale spojku mi menili nedavno,lebo robila co pises a o chvilu sa uz ani nedalo zaradit,lebo neodpojila.Prevadzkovu mam tiez na 70-75,neviem ci termostat,lebo diagnostika ukazuje 87 a jeden kolega s tym istym motorom tu na fore pisal,ze tiez ma 70+-, aj po vymene termostatu myslim.A este mierne-mierne vibruje radiaca paka pri 6st,ale jeden kolega pisal, ze aj jemu a nezhorsuje sa to takze ok,dufam..:)inak je ok,nech to jadzi
14.19, 2. 6. 2009, odpovědětno aj ja mam pocit ze ta spojka pojde asi do perdele ... tak to mile rad prenecham tomu jeho kamaratovy co sam i dusoval ze ak ju nevezmem ja tak ju vezme jeho kamos .... teplota mi je divna ved na 147 cke som mal v kuse na 90 a rucicka pekne drzala sem tam vysla na mozno 93 ale hned dole .... a ten volnobeh bude asi zotrvak ... jasne klasika vyzite auto z vonku a potom na to ludia nadavaju ..preco maju alfy zlu povest ....ja neviem ja som kupil 147 cku pred 4 rokmi z nem servisu co mala 78 legalnych a aj servisku a uz ma 370 tisic a motor je jedna pohadka ... akurat raz napravy sa menili thats all
14.34, 2. 6. 2009, odpovědět