smí se snižovat (rovnat) hlava na 156 když nejde objednat silnější těsnění ?
19.55, 2. 6. 2009, odpovědětProč to vlastně chceš snižovat?A na to rovnání pozor-pokud není prohnutá moc,rozhodně nerovnat - ona se srovná až jí stáhneš.Nikdy se nerovná jen spodní dosedací plocha-pak by ti vyčky běkhaly v lavórech a za pár kilometrů můžeš dělat motor znova.Takže když už srovnávat tak zároveň z uložením vaček,jinak je to absolutně zbytečný a víc tím ublížíš než čemukoliv pomůžeš
20.23, 2. 6. 2009, odpovědět..právě, že mi ji jeden chlápek rovnal a povídal , že bylo hodně křivá(zapoměl jsem o kolik ji snížil)..bohužel po složení a nastartování moturu začal pěkně klepat (jen při zvýšených otáčkách), tak jsem to shodil a zjistil , že mi klepají sací ventili o píst(silnější těsnění nejde obědnat), tak jsem nechal s hodil plochu ventilů o 3 desetiny ..bohužel se to složení nezměnilo :(..
20.34, 2. 6. 2009, odpovědětProč to vlastně chceš snižovat?A na to rovnání pozor-pokud není prohnutá moc,rozhodně nerovnat - ona se srovná až jí stáhneš.Nikdy se nerovná jen spodní dosedací plocha (u rozvodu OHC)-pak by ti vačky běhaly v lavórech a za pár kilometrů můžeš dělat motor znova.Takže když už srovnávat tak zároveň z uložením vaček,jinak je to absolutně zbytečný a víc tím ublížíš než čemukoliv pomůžeš
20.24, 2. 6. 2009, odpovědět