Zdravim, prosím o radu. Sice jsem odpůrce HID sad, protože to co tam některý lidi nabastlej je fakt katastrofa, ale jelikož poslední dobou jezdím s Alficí dost mimo Prahu a to hlavně v pozdních hodinách do míst kde to né moc znám a kde není veřejný osvětlení je prostě průser. Ať si říká kdo chce co chce,ale 156stka bez origo. xenonů prostě svítí na HOV.. ! A to mám r.v. 02' a stejně je ve tmě hov.. vidět a nebaví mě si pořád přisvětlovat dálkama. Takže vás žádám o radu a tip jaký tam dát. Nevím, jestli se už dělají takové aniž by se musely odstranit clonky ve světlech. To nechci, protože nechci být jako někteří experti kteří mě oslňují 10x deně. A jaké číslo svítivosti bych měl dát aby to bylo tak akorát. Nechci tam mít místo světlel dva modro-dělo-světlomety. A H1 nebo H7 ? Jsem lajk, tak si odpusťte nejaptný poznámky a komenty toho typu "zadej do hledej". Tady něco najít je na tejden. Předem díky moc.
19.07, 4. 6. 2009, odpověděturcite H7, clonky nemusis odstranit, ale oslnovat to bude urcite. mal som to tak ale zohnal som si svetla sos sosovkov a uz je to super..
19.50, 4. 6. 2009, odpovědětHmm ... Tak to jsi mě moc nepotěšil. To je trochu dražší sranda, ale viděl jsem pár aut co to měli docela přijatelně osvětlený, tak nevim. Zkuste ještě poradit. Díky
20.21, 4. 6. 2009, odpovědětjinak co se týče svítivosti, tak bych doporučoval 4300K, což je hodnota, kterou má naprostá většina originál xenonů v autech... eventuelně třeba ještě 5000K... 6kK už je dle mýho názoru spíš na vzhled, než na svit na silnic, protože už je hodně do modra...
20.39, 4. 6. 2009, odpovědětbixenon provedení, původem z BMW 5
20.42, 4. 6. 2009, odpovědětTakže klasické dálkové máš odpojené? (myslím žárovku) Já mám taky čočky, taky xenon, jen by mě zajímalo, jak to uděláš na technický? Já si nechal své původní světla bez xenonů, takže jednou za dva roky to budu muset měnit! Jediná možnost je, že se vytáhne xenon a dá se tam klasika.....jenže je tam málo místo, tak bych nerad hrkal žárovkou a nějaké hrany!
21.06, 4. 6. 2009, odpovědětto zipp: Ty brďo jak jsi to dokázal?
21.29, 4. 6. 2009, odpovědětto není zas tak těžké! Jen musíš mít šikovné ruce a prostředky! Koukni na youtube, napiš tam xenon a tam ti pak i vyjede postup, jak to udělat!
21.30, 4. 6. 2009, odpovědětked uz tak urcite 4300K a ked nebudes nic prerabat, tak ich aspon sklop nizsie, lebo to ozaj dost oslepuje.. BTW: ja som kupil take, ze som musel odstranit tie clonitka.. Potom som kupil tie svetla s cockou a uz je po probleme.. :-)
21.36, 4. 6. 2009, odpovědětJá vím že to oslepuje,živím se jako šofér z povolání,takže mám fakt tak 10x-15x za den vypálený obě oči. Proto jsem taky psal,že jsem odpurce HID sad,ale Alfice fakt svítí mizerně a párkrát jsem už zahlídl, že to měli celkem přijatelně udělaný.
21.40, 4. 6. 2009, odpovědětjj, halogen dálku mám odpojenou (xenon dálka svítí až až a nepotřebuju, aby mi tam do toho svítila nějaká žlutá bludička)... na technické? tou jsem prošel před pár měsícama vpohodě...
22.54, 4. 6. 2009, odpovědětinak mam na predaj svetla so sosovkou a angel eyes kruzkami na 156...
14.38, 6. 6. 2009, odpovědět