Při volnoběhu si mi třepe volant. Nevite někdo co stím? Na diagnostice řekli vyměnit svíčky, ale vůbec to nepomohlo.
10.12, 7. 6. 2009, odpovědětto so svieckami nema nic spolocne.... ak auto stoji a pri volnobehu trase volantom aj ked je motor zohriaty a skrtiaca klapka je cista, cize otacky nekolisu. tak jedine silenbloky motora alebo zotrvacnik...
10.24, 7. 6. 2009, odpovědětNejde ti to na 3 vlace??? Mne tiez triaslo volantom a motor siel na 3 valce ,ked bol motor v otackach tak trasenie prestalo.
10.47, 7. 6. 2009, odpovědětPřesně tak-může to jít na 3 válce a proto ti poradili tu výměnu svíček.nikdo neví proč se to třepe - to se musí vidět a pak dál něco soudit.Přesně to je ono - na volnoběh se to klepe a když přidáš,tak to zmizí-to je běh na 3 válce..To ale může způsobovat hodně věcí.Svíčky máš OK,tak to asi už ne,ale může to bejt vadnej vstřik,vadná zapalovací cívka,podpálenej ventil (válec bez komprese) atd atd..Můžeš mít taky špatně nasazený rozvody a to hlavně řemen vyvažovacích hřídelů..Pokud tomu nerozumíš,dej to někomu kdo o tom má alespoň trochu přehled a ví co dělá.
12.33, 7. 6. 2009, odpovědětA jinak předpokládám,že máš 4 válec???Co to je za motor?Vyvažovací hřídele maj jen 2,0.
12.35, 7. 6. 2009, odpovědětmě se stalo to samý na V6ce a dělala to zapalovací cívka na jednom z válců.na volnoběh vynechávala.už jí mám vyměněnou a je klid.
12.49, 7. 6. 2009, odpovědětFastcrash, a ako si vtedy zistil ktora cievka to je, resp na ktorom valci ? Na diagnostike ti to ukazalo ? Mne robi na 3.0 V6 nieco podobne, tiez niekedy trasie na volnobehu a niekedy ide zasa pekne, na diagnostike to nevyhodilo absolutne NIC. Lambda uz menena a spekulujem teraz medzi cievkou alebo vahou vzduchu.
6.34, 9. 9. 2009, odpovědětja mam podobny problem - trasie mi na volnobehu nielen volantom ale celym autom. mam 1,9jtd a dost ma to sere, cim to moze byt???
22.31, 8. 9. 2009, odpovědětPaco-vetsinou to dela silentblok mezi prevodovkou a napravnici,takovy mensi,jediny co jde smerem dozadu auta.u jtd se pak klepe cely auto jak blazen.
8.11, 9. 9. 2009, odpovědětMartin T.156 dakujem, za tip, dufam ze je to ten silenblok, pretoze sa mi viditelne trasie cele auto, aj motor a volant. Chcel by som ta poprosit ci by si mi mohol spravit nejaku foto kde ten silentblok najdem a tiez by mi velmi pomohlo nejaky link na eshop, kde by som tento silentblok kupil. Velka vdaka.
9.18, 9. 9. 2009, odpovědětprosim o radu!!! kde najdem ten silenblok??? resp. ako sa to vola odborne???
15.51, 9. 9. 2009, odpověděthalooooo vazne to surne potrebujem vediet, chcem ten silenblok objednat zaroven s dalsimi vecami co mi treba
21.46, 9. 9. 2009, odpovědětPaco: Ahoj, mne tiez klepe motor jak svina ked stojim. Kupil som tie velke silenbloky co su hned za kolesami, jeden pri rozvodoch, druhy pri prevodovke a na cas to prestalo ale teraz sa mi opat zda ze to trase ako predtym, skusim vymenit aj ten stredny a dam vediet ci to pomohlo. Ciselko dielu 60656524 daj ho do googla a hned uvidis ako vyzera
15.04, 22. 9. 2009, odpovědětzle nastavene casovanie
21.53, 4. 7. 2011, odpovědět