Ahoj. Vyskytl se mi takový problém. Během jízdy mi přestalo fungovat stahování předních oken (zadní jsou na kliky), chvilku poté jsem si všimnul že nejde ani otáčkoměr. Kontroloval jsem příslušné pojistky pro stahování oken (v levo pod volantem) a jsou OK. Pojistky pro otáčkoměr (možná celou palubní desku) jsem nenašel. Prosím o pomoc, právé okénko jsem měl zrovna stažené, takže mám docela problém, nejde vytáhnout :( Díky P.S.: Alfa 156 2,4 JTD (r.v. 98)
13.03, 9. 6. 2009, odpovědětktore poistky si pozeral?dolne alebo horne?
15.20, 9. 6. 2009, odpovědětRelatko(a)!
15.36, 9. 6. 2009, odpovědětpojistka a řeknu ti přesně,že je to 10A..jen je hezky poctivě vytahej a věnuj tomu trochu toho času..je to jedna z nich.
16.11, 9. 6. 2009, odpovědětKterá přesně to je si nepamatuju...Vytahej je a proměř.
16.12, 9. 6. 2009, odpovědětKoukal jsem přímo podle manuálu. Je tam taková tabulka jaká pojistka je k čemu napojená-tabulka je nalepená i na krytu pojistek. Odpovídala barva i umístění pojistky. Je fakt, že jsem kontroloval pouze pohledem. O víkendu to u dědy proměřím a uvidíme...
16.29, 9. 6. 2009, odpovědětMlhavě se mi vybavuje,že je to nějaká pod těma krytkama nahoře-takový ty krytky jakoby síťka co kreje ještě 2 řady pojistek nahoře..Sundáš tu krytku a pod ní je dalších asi 15ks pojistek
17.36, 9. 6. 2009, odpovědětano hore su poistky nad tou skrinkou je este jedna mal som to minuly tyzden a v hornej poistkovej skrinke je este jedna a ta bude kaput
18.42, 9. 6. 2009, odpovědětTakže rok se s rokem sešel a řeším opět :( Před rokem byl problém v otáčkoměru - vadný snímač otáček, který zkratoval pojistku - neujel jsem ani 20m a pojistka byla v háji - koupil jsem jiný otáčkoměr a pohoda. Ale teď to dělá opět...takže jestli někdo z Vás má, tak koupím bílý otáčkoměr na 156 2,4 JTD (98). Pokud by vás napadalo něco jiného, třeba proč se ten otáčkoměr porouchává, tak budu moc vděčný...díky
10.54, 17. 9. 2010, odpovědětTo bude to samý to je tím že koupíš taky starej otáčkoměr a už má nejlepší léta zasebou.
11.26, 17. 9. 2010, odpovědětTak jsem ten otáčkoměr o víkendu vyndal a co to šlo rozebral. Trošku ho profouk, zahejbal s hejbátkama a tak. Nic podezřelého jsem nenašel, ale po vrácení vše funguje jak má. . .to auto má prostě duši...:)
8.37, 20. 9. 2010, odpovědět