Potreboval bych poradit kudy se vypousti kapalina z posilovace rizeni chci davat novou kapalinu!!!!
20.33, 11. 6. 2009, odpovědětTo bych taky rád věděl a dal novou
22.03, 11. 6. 2009, odpovědětpodla mna staci povolit jednu hadicu na serve co je najnizsie, na chvylu startnut a mohlo by to stacit. ale kolko sa tam zmesti?? napr. 1,9jtd 77kw??
22.49, 11. 6. 2009, odpovědětMělo by se to pak ještě něčim pročistit? A musí se při vypouštění otočit volantem aby se dostala všechna ven? Taky chci měnit. Dnes sem byl v prodejně a chtěl koupit kapalinu DEXRON II nicméně prodavač mi tvrdil, že tato už se neprodává a jinej DEXRON tam neměl, tak mi nutil nějakej ATF za 477kč litr. Tady na webu mi někdo poradil že může bejt i Castrol,Valvoline. Kolik je zapotřebí? Stačí litrovka? Nádobka je prej na 1,3litru
0.17, 12. 6. 2009, odpovědětJo litr stačí bohatě.Dexron II se ještě prodává,najdi na netu a za 477kč ať si to strčí do pr....Povolte hadici na prave straně co je spirala a vypusťte pak nalijte novou kapalinu,nezapomente nastartovat a zahejbat volantem,jeste klesne trochu hladina.Nedelejte s toho takovou vědu:-)
0.29, 12. 6. 2009, odpovědětStartovat v žadném případeě!!!!!!!!!!!Jenom kroutik kolama tam a zpět až vytlačite kapalinu.Potom dolit novou a opakovat až se vyměni.
9.26, 13. 6. 2009, odpovědětTak mi vysvětli jak vytlačíš vzduchový bubliny třeba ze servo pumpy když ne nastartovat!!!Prosim tě když se nastartuje tak za nula cela nula je ten okruh zaplněn a nedochází k nějakému poškození.Samozřjmě že člověk myslí nastartovat až bude kapalina nalitá,ne při odstranování staré kapaliny.
18.46, 13. 6. 2009, odpovědětOtačením volantu doleva a doprava.Nemusíš vůbec startovat.
19.22, 17. 6. 2009, odpovědětDexron II (Castrol) maj snad na každé benzínce, ja ho koupil hned v první Benzině, na kterou sem narazil..
18.44, 12. 6. 2009, odpovědět