hlásí mi to chybu viz předmět :( dostal jsem radu že to je snímač vačkového hřídele ... prosím někoho o radu co a jak vyměnit nemá s tím někdo nějakou zkušenost ...
23.13, 14. 6. 2009, odpovědětno to musíš zhodiť rozvody a potom aj ozubené koleso z výfukovej vačky a pod tým kolesom je ten snímač. ten pracuje na princípe Hallovho javu ale bez prípravkov na aretovanie vačiek by som sa do toho nepúšťal
1.04, 15. 6. 2009, odpověděthttp://eshop.autobenex.cz/sk/sortiment/elektroinstalace/cidla/?skt=8808.1.0 snímač polohy vačkového hriadela u nás vyjde na 90€ ale skús kontaktovať NORU alebo na tel. 775 587 767
13.24, 15. 6. 2009, odpovědětKolo na výfukové vačce se nedá štelovat, to má jen jednu polohu. Na to přípravky nepotřebuješ. Udělej si značky na rozv. kolech a normálně to sundej. Hodně štěstí.
20.52, 15. 6. 2009, odpovědětZdrec. Taky na to asi vlitnu. Mě to na diagnostice ale napsalo přerušovany signal. Jak to začnu vytačet tak se mi rosviti kontrolka vstřikovani.
20.59, 15. 6. 2009, odpověděta keď dáš dolu remeň tak sa ti sacia aj výfuková pootočí to si buď istý už sa mi to stalo a tak isto som si urobil značky ale nejako sa mi to nezdalo tak som si kúpil tie prípravky a keď som ich nasadil tak som zistil že to nejako skočilo o jeden zub takže ja to radšej robím s nimi ale dá sa to určite aj bez nich ale je tam riziko
21.42, 15. 6. 2009, odpovědět