Zdravim vsetkych.Potrebujem radu.Nemozem nastartovat moju alfu,normalne toci,ale neodpali,ako keby nemala benzin a svieti stale kontrolka vstrekovania a blika tam este jedna kontrolka.Vie niekto poradit?Je to 156, 2,0 TS,Selespeed.Dakujem
22.52, 17. 6. 2009, odpovědětbud dotáhni auto k někomu na diagnostiku nebo někoho s diagnostikou k autu...
23.06, 17. 6. 2009, odpovědětA co mu to pomůže, co vyčte bez zapnuté ŘJ?
23.25, 17. 6. 2009, odpovědětkoukni na snimac otacek na klice. Nejlepsi bude přečíst chybu na pocitace. Alfa diag nebo Examiner.
2.05, 18. 6. 2009, odpovědětJednoznacne diagnostika, moze to byt milion veci... od immobilizera az po chybu cerpadla... :(
8.42, 18. 6. 2009, odpovědětCerpadlo je v pohode,len nejde don stava,najlepsia by bola diagnostika,ale ked nenastartujem,tak neubrzdim,a ide tazko volant!
9.17, 18. 6. 2009, odpovědětA nebliká ti náhodou ta kontrolka jako klíč? Jetli jo, tak je to imobiliser, tak jestli máš od toho auta ještě jeden klíč,zkus to nastartovat s tím.
10.33, 18. 6. 2009, odpovědětNie ta kontrolka mi neblika,len svieti stale vstrekovanie.Musim skocit na tu diagnostiku,snad na to pridu!Chcel som len vediet ci nahodou nemal niekto podobny problem.
11.46, 18. 6. 2009, odpovědětRele cerpadla? Poistky? Velka 30A poistka u nadrzky brzdovej kvapaliny? Ak tomu dobre rozumiem, tak Ti nejde stava k palivovemu cerpadlu? Nemas vyskoceny havarijny ventil?
12.13, 18. 6. 2009, odpovědětPoistky som skusal vsetky,su o.k!Kde najdem rele cerpadla a ten havarijny ventil?Mal som cerpadlo vonku,to ide,ale nejde mi stava do cerpadla.Svieti kontrolka vstrekovania!Dakujem za ochotu! 12.16, 18. 6. 2009, odpovědět
12.29, 18. 6. 2009, odpovědětrele cerpadla je o.k,ta pojistka je na baterke?Prosim ta,kde najdem ten havarijny ventil?Dakujem
13.23, 18. 6. 2009, odpovědětPoistky som skusal vsetky,su o.k!Kde najdem rele cerpadla a ten havarijny ventil?Mal som cerpadlo vonku,to ide,ale nejde mi stava do cerpadla.Svieti kontrolka vstrekovania!Dakujem za ochotu!
12.16, 18. 6. 2009, odpovědětDa sa auto tahat,ked nejde nastartovat?
13.24, 18. 6. 2009, odpovědětCo moze byt pricina,ze sa cerpadlo neozýva?Poistky su dobre,relatka tiez,este neviem kde najdem ukostrenie cerpadla?
13.59, 18. 6. 2009, odpovědětEste som zabudol napisat,ze ked mi prestane svietit kontrolka vstrekovania,zacne mi svietit zlty klucik code!
14.11, 18. 6. 2009, odpovědětked code bude to asi imobilizér.na spinacej jak je klúč je tam také čierne tlačítko. skús ho zatlačiť možno to bude ono
15.13, 18. 6. 2009, odpovědětMam to skusit rozobrat?
16.22, 18. 6. 2009, odpovědětJa som ho nemal rozobraty, ale on by sa mal dat presvietit. Ci je funkcny, pri zapnuti musi byt priechodny a pri vypati by nemal pustat napatie. Odpojit od cerpadla a proti kostre.
16.44, 18. 6. 2009, odpovědětzeby si si stahol manual ta uz napadlo?
19.50, 18. 6. 2009, odpovědětkuciak@zmail.sk Diky moc!
22.14, 18. 6. 2009, odpovědětVčera se tě ptám, jestli ti ta druhá kontrolka, co jsi psal že bliká, není náhodou klíč,a ty mi odepíšeš, že ne a pak o pár řádků níž píšeš, že když ti přestane svítit řízení motoru, tak ti svítí kontrolkaa klíče. Tak zkus vzít jinej klíč, jestli ho od toho auta máš, a zkus to nastartovat s ním. máš asi někde chybu v imobiliseru.
6.52, 19. 6. 2009, odpovědětPisal som to tak preto,lebo pred tym mi to tam nesvietilo,az teraz.Bud mi svieti vstrekovanie,alebo zhasne a zase svieti ten kluc.Mam aj druhy kluc,ale nefunguje to.Dneska mi po to pride odťahovak,hodime to na diagnostiku,som zvedavi,co to bude.Horsie je,ze som ku autu nedostal kartu s codmi od imo.
8.22, 19. 6. 2009, odpovědětKarta nie je problem, za cca 600 Sk, teda asi 20 Eur ti ju daju v alfe.. tusim pritom skontroluju ci si fakt majitelom :)
9.20, 19. 6. 2009, odpovědětTak to je dobre.Majitelom by som mal byt,ved som ju kupoval od segri,bol som aj na kontrole orginality.Tie karty sa jej niekde zapatrosili,ked sa stahovala.Auto je uz v servise,dufam ze to nebude nic vazne a ze to daju doporiadku!Dakujem vsetkym ktorý sa snazili pomoct,hlavne Pepa.Este raz diky!
9.38, 19. 6. 2009, odpovědětTak a uz mam hodenu diagnozu,mam zablokovanu riadiacu jednotku imobilizeru,horsie ale je,ze kod mi nechce zobrat,teraz to musim trepat do Polska na odblokovnie,takze super
14.09, 19. 6. 2009, odpovědětNazdar, mam problem s mojou 156 . Kolise volnobech a v niektorých prípadoch po nastartovaní zhasne. Váha vzduchu menená. Vie mi niekto poradiť? Díky
21.58, 16. 5. 2010, odpověděttak zdravim vidim ze tu to kazdy rozobera ten imobilizer,, poviem vam ako som si stim poradil ja,, mal som ties stim potiaze u mojej 1.6 ts,, ked naskocil kluc + kontrolka vstreku tak som nenatocil motor ani za boha, tocil ale naprazdno,, no tak som zacal skumat vsetko relatka pri baterke, kupil som aj novu baterku 74 ah,, pozrel som aj kruzok snimaci ale stale nic,, no ale raz som otvoril kluc ,a v kluci je taky jak ciercy stvorcek ono ten stvorcek posiela kody do RJ,, a kedze ono to je spinave tak to mozno niekedy aj zahapruje aj dlhodobo , ked mate ten cerveny kluc original,, tak ho otvorte nebojte sa tohoa komlet to precistite ten stvorec cierny co odosiela kody do RJ,, ja som ten kluc otvoril a mal som tam prach a necistoti, aj ten maly plosak co drzy baterk aj ten som vicistil niekdy sa moze stat ze je medzy spojom a beterkou prach vypadne jakobi kluc a naskoci tim padom code,, ja osm to cistil propylalkoholom ,, ale mozte to vycistit aj liehom alebo benzinom tomu neuskodite,, od kedy to mam vycistene tak niec nesvieti nic nevyskakuje us asik 2 mesiace jazdim bez problemov,, tak vela stastia prajem:)
11.50, 20. 8. 2010, odpovědětAhojte, já mam problém s tým že ked je motor chladný tak auto nastartuje a hned zdochne, neudrží volnobech......cim sa motor vjac zahrieva tym je volnobeh lepsi a nakonec ked je zohrate aspon na 60 tak drži normalne 900 otacok, proste pokjal nepridržim plyn pri chladnom motore tak to chcipne......mam vymenené čidlo teploty aj lambda sondu a stale to robí,diagnostika nič nevyhadzuje tak už neviem poradťe my??
20.01, 9. 5. 2012, odpovědětno ja neviem ti takto povedat 100 percentne ale ja by som osobne zacal s vycistenim krokoveho motorceka a uistil sa ze je plne funkcny kedze ti to robi len za studena kedy hraje hlavnu rolu ten krokovy motorcek, neviem moznoo sa mylim.. sewa
20.48, 9. 5. 2012, odpovědětkup si VW a budeš mít klid
7.14, 10. 5. 2012, odpovědětAsi před třemi měsíci jsem si nechal vyměnit motor u mý 2.0TS. Od tý doby v tom servisu už vyměnili šest motorů na autech různých značek a mezi nimi bylo i to tvý VW.
15.48, 16. 5. 2012, odpovědětAhojte mam taky problem ze kupil som alfinku z ciech a zacala mi svietit kontrolka motora kamarat si kupil diagnkstiku tak sme to napichli a pisalo ze chybna rj prerusovana tak to vynazal a v pohkde .. Dost krat som auto nastartoval a nic mi nesvietilo pred nedavnom mi to znova napichol mechanik a nic tam uz nebolo no dnes som nastartoval a znova svieti autu ani tak nic neni len zhavice musim vymenit a rozvody ...na zhavice aspon myslim ze na tie mi napisalo ze chybna ohrievacia jednotka preusovana dlho to zhavy tak myslim ze to budu oni . no ale naspät k veci nestretol sa niketo s niecim podobnym dost by ma to nasralo keby musim menit rj a vsetko okolo mam pocit ze to pise ked je ako keby auto vo vlhkosti neviem ked prsi napr ...dakujem za informacie ;) Je to 1,9 16 v jtd 140 hp po fl
21.51, 19. 12. 2015, odpovědětChlapy vymenil som rj a imo kruzok s cipom nakolko sa mi rozbil stary kluc a auto nejde co bys tym mohlo byt dakujem
16.16, 15. 12. 2019, odpovědět