zdravím, mám 2,4jtd 100kw rv99 údajně najeto 166tkm. v poslední době se mi stává,že když chci předjíždět do kopce a šlápnu plnej plyn,tak auto chvíli táhne dobře a chvíli mín a tak se to střídá, nedělá to uplně pokaždé. zkoušel jsem odpojit váhu a auto jelo ještě hůř,jako bych jel bez turba, nedělá vám to někomu taky?? mohla by to být špatná nafta, nebo snímač polohy plynového pedálu???pokud snímač,tak by mě zajímalo,jestli je stejný z 1,6ts. dík za rady
23.01, 17. 6. 2009, odpovědětnevím co by to mohlo být, ale zkus nabrat kvalitní naftu, a jeastli to nepomůže tak napiš
23.04, 17. 6. 2009, odpovědětto už jsem zkoušel bral jsem levnou plnou nádrž a pak sem u čtvrt nádrže dotankoval plnou diesel verva z benziny,ale nevím jak moc se to namíchalo,ale ted už sem zase skoro nádrž vyjel
23.09, 17. 6. 2009, odpovědětČau. Teď jsem řešil tu samou situaci. Jsou tři možnosti u Tebe. U mne byly jen dvě protože mám nové turbo. Takže vyčisti váhu vzduchu. Vyčisti snímač tlaku turba. Ten je na sacím potrubí zezadu uprostřed. Určo bude zanesený. No a poslední možnost zanesené naklápění lopatek turba. Já jsem vyčistil výáhu a ten snímač a mám po problémech. Kdyby něco tak volej na 739010938. Martin
10.13, 18. 6. 2009, odpovědětted sem vyměnil napínací kladku a natankoval shell v-pover diesel a je to v pohodě zatím,tak snad to bude dobrý
23.05, 21. 6. 2009, odpovědětHele mě to taky táhlo,netáhlo kouřilo,nekouřilo pořád to blblo i jsem blbec koupil novou váhu vzd. a na konec jsem přišel na to že mi zůstal otevřený egr ventil.Kompletně zadechtované sání a zarostlá díra od egru u klapky.Tak jsem milej egr zaslepil a jede to jak raketa.Nárust otáček už od spoda že ani nevím odkolika tahá turbo.Čus
19.12, 23. 6. 2009, odpovědětOriginál z Alfa Romeo 156 SW prumer 16cm,komponentní sestava se skláda ze dvou basových a dvou vyškových + redukce na všechny repra.Cena za komplet 500Kc
15.16, 15. 10. 2011, odpovědět