Zdravím, nevíte někdo zda je možné dodatečně nainstalovat palubní počítač do 156ky 2,5 V6?díky
18.26, 21. 6. 2009, odpovědětNo, ja som pisal nejaky podobny prispevok, ale nikto neodpisal.
18.43, 21. 6. 2009, odpovědětmožný je všechno, ale ta náročnost je asi taková že se ti možná vyplatí koupit novější model..
18.48, 21. 6. 2009, odpověděttak se nediv že ti nikdo neodepsal na takovou kravinu..
18.48, 21. 6. 2009, odpovědětNevím jen se ptal tak proč zrovna kravinu?Origo palubní PC by se dalo samozřejmě dodělat tzn. sehnat kapličku s displejem a hardwarem natahat kabeláž a vyměnit řídici jednotku,ale nejsem si jistý,protože veškeré data co potřebuje palubní PC řidici jednotka počítá .Jinak nezapomeň že jěště potřebuješ údaje o teplotě,stavu pohoných hmot ,udaje o zavření a otevření dveří,ruční brzdě,stavu Km a softwarově zakázat ASR(do roku 2002 ve 156 nebylo). Myslím že jsem vyjmenoval jen věci co bude třeba udělat takže popřemýšlej jestli to má cenu...cca moc pěněz,ale když to chceš tak jdi do toho.Ale soudím že asi ne:-).Já nad tím premýšlel před 7 lety když jsem viděl první 156 s palubním PC a vzdal jsem to.Jinak já jdu do 159 a tam už comp je a velkej barevnej displej uprostřed:-) už se na ni těším.
19.16, 21. 6. 2009, odpovědětTak díky za info.. abych pravdu řek tak jsem něco takového čekal. Myslím že řídící jednotka by se měnit nemusela otázk spíš je kde a za kolik by se dal sehnat ten pal.poč. a jak moc náročné je přetahat tu kabeláž...
22.46, 21. 6. 2009, odpovědět