Cau kluci tak klima byla pred 2 metrama na oprave probehla vymena cidla doplnenio zkontrolovani tesnosti a takovy ty blbiny a jela...vzdycky tam tak cvaklo kdyz sem ji zapl...ale ted nespina...cetl sem par diskuzi a mluvi se tam o nejakym relatku u baterie...nevite co stim..diky
13.54, 25. 6. 2009, odpovědětriesim ten isty problem... nespina mi kompresor klimatizacie... da sa to vyskusat ked napojis kompresor napriamo... mne sa remenicka roztocila takze je treba asi vymenit relatko... nachadza sa pred baterkou v tej ciernej krabicke... len neviem kde by som zohnal nove...
17.10, 25. 6. 2009, odpovědětrelatko je obycajne kupis ho v hociktorom servise
11.57, 26. 6. 2009, odpovědětale skus si ho vymenit zatial na skusku z ventilatora ci ti pojde potom klima
11.58, 26. 6. 2009, odpovědětjo skusim to ale jak to vypada kluci...u baterky sou takovy dve krabicky s pojistkama..nemohl byste me nekdo na mail prosim poslat fotku tech relatek..dekuji moc..
21.37, 26. 6. 2009, odpovědětja mam zas opacny problem. len co zapnem klucik hned zapne klimu, vypnem ju, nastartujem a zas je pusti. mozno kazdy 50x sa stane ze ju nepusti
21.56, 26. 6. 2009, odpovědětDAVID. to cvaka spojka na klimovom kompresore
21.57, 26. 6. 2009, odpovědětja ti to odfotim ale mal som dojem ze nieco o elektrike vies ak nemas ani paru najdi si niekoho v okoli co sa aspon trochu vyzna v elektrike aby ti pomohol
23.43, 26. 6. 2009, odpovědětLACO dik, v pondelok odskusam
22.20, 27. 6. 2009, odpovědětCawte, ja som mal podobný problé-minulý rok som plnil klímu/žiadny problem/,cez zimu som ju nezapínal vôbec a teraz necekla tek som zkontrolova relatka poistky až som sa dopracoval na týchto stránkach že aj cez zimu treba občas spustiť klímu /aby sa nestratil tlak/Kamoš v servise to napichol na mašinu skontroloval množstvo,tesnosť a doplnil len nepatrné množstvo k stanovenej hodnote.Tak že to bolo tlakom a všetko fachčí len to stalo ako doplniť prazdnu klímu cca40eu
11.11, 28. 6. 2009, odpovědětcau chlapi, mám taky problé s klimou, nespíná kompresor... zkontroloval jsem všechny pojistky i relátko, ale všechno je o.k. kompresor běží jen když relé sepnu ručně... nemáte někdo tip, čím by to mohlo být??
20.36, 30. 6. 2009, odpovědětLACO, ten navod fungoval.diiiik
23.19, 30. 6. 2009, odpovědětkurna tak normalne obcas mi to ted sepne a klimuje to zrovna dneska sem mel zaplou klimu a nechladila a asi tak dvakrat zacala normalne chladit....fakt nevim cim to je:( aletrikar v okoli brna????? jeste ze je tady to forum
22.29, 1. 7. 2009, odpovědětPokud jsi z okoli Ostravy přijeď mrknem na to.Ale jen po elektrické stránce,ale není problem zajistit i plnění,odsátí apod.
16.43, 2. 7. 2009, odpovědětDECKA TAM SEM DNES PROVERIL ZE BUD JE TO V RELATKU NEVBO UZ FAKT NEVIM CO....KDYZ NATAHNU PRES DRAT Z BASTEKY KOMPRESOR JEDE UPLNE VPOHODE, NORMALNE KDYZ ZAPNU KLIMU TAK OBCAS SE ME STANE ZE SE SPUSI..SPIS PROSTE BUD NEJEDE VUBEC NEBO SE SPUSTI SAMOVOLNE TO MYSLITE ZE BY LITAL TLAK...TEPLOTNI CIDLA MENEI NERIKEJTE ME ZE BY TO DELALO RELATKO NEBO SNAD JO..JINAK JEN TAK JEDNODUCHY TO SEHNAT NENI JE TO RELE 12V/50A NASEL SEM HO PO DELSIM HLEDANI ZA 500 A V MOTORTECH V ALFE HO CHCOU ZA 1000
22.42, 2. 7. 2009, odpovědět