Zdravim. Mam takovej mensi problem, porad se mi ztraci olej do serva, jsou uplne sezrany ty trubky pod vodnim chladicem a tama to tece. Zajima me jestli by to vadilo, kdybych celej ten okruh vyradil a napojil to od rizeni primo bez toho okruhu na chlazeni ci co to je. jestli to tak nekdo ma a jestli to nedela nejak problemy, prehriva se nebo tak.. Diky
19.39, 25. 6. 2009, odpovědětno to by som nerobil ten olej je dosť horúci a to chladenie tal potrebuje
19.50, 25. 6. 2009, odpovědětNerob si z toho ťažkú hlavu: tam kde ti to presakuje rozpíl trubku a spoj z hadičkou a máš pokoj/na chladenie nemáš extra silný tlak/ ja tak už rok jazdím a v pohode. len ja to mám spojené za prevodovkou : Maj sa
19.59, 26. 6. 2009, odpovědětjojo, kluci, diky, ja sem to zkusmo vyradil, zapojil sem to od serva naprimo na nadobku bez toho okruhu, jezdim s tim, nikde nic neutika, ale je fakt, ze se olej zahriva jak prase - zasrani itali, to sem v zadnym jinym aute nevidel.... Budu to muset zase zapojit, no asi to prepojim hadickou kde to potece a hotovo...
8.00, 30. 6. 2009, odpovědět