Ahoj ľudia. Pred nedávnom som kúpil alfu 156 1.8 T.S. s dreveným interiérom. Avšak "chybička se vloudila" a mam problém s úplne uvolnenou riadiacou pákou. Pri prvej jazde mi zostala v ruke. Ale vravel som si, že to vymením a všetko bude OK. Keď som dnes volal do alfa servisu povedali mi, že nová drevená páka stojí 150 eur. A to sa mi zdajú byť nekrestanské peniaze za takú "maličkosť". Preto sa obraciam na Vás všetkých s prosbou či neviete zohnať, poprípade či nemáte drevenú riadicu páku na moju alfu, alebo neviete kde by sa dala zohnať lacnejšie. Som ešte študák a na auto som šetril nenormálne dlho a nemám moc prachy na rozhadzovanie, tak skúšam nejakú lacnejšiu alternatívu, avšak dávať do alfy univerzálne páky z netu sa mi zdá nemiestne:o) Ak by ste mi vedeli pomôcť kontaktujte ma prosím na mail : palecpunk@azet.sk alebo na t.č. 0911 108 109. Určite sa dohodneme. Vďaka. Ešte by som potreboval vedieť či mi vlastne stačí vymeniť iba páku, alebo aj nejaké úchyty čo stým súvisia alebo niečo podobné resp. či sa pôvodná nedá uchytiť znova na pevno. Ešte raz dík, kolegofci :o)
19.45, 25. 6. 2009, odpovědět