Tak pánové a dámy, jak už jsem psal, že Alfa je nejhorší auto, co jsem kdy měl, maximálně poruchový a jak čtu, porucha je tady u každého. Je to nehorázná značka, která by se měla sešrotovat a bral jsem protiúčtem jiný auto a jako šrtotovný jsem dostal nabídku 5000 kč a to jsem měl AR 156 r.v. 2000 V6. Nedivím se, že nabídnou tak málo, asi mají zkušenosti. Do šrotu s těmahle sračkama a na silnice by to vlbec nemělo patřit, ALFA HNUS!!!!
18.23, 27. 6. 2009, odpovědětjdi do p....e
18.27, 27. 6. 2009, odpověděts tím protiúčtem to nebude tak horký i kdyby si měl audi tt tak ti zaněj dají pár korun to je prostej fakt za málo koupit za hodně prodat když budeš tam kde si ho prol tak druhej den tam bude cena přes 100 tis. ja si pred mesicem kupoval alfu a zadny problem zadna zavada taky zalezi za kolik ji koupis a v jakym stavu a pokud kupujes v cr tak ma nalitano minimalne 200 tisic km a to se nemuzes divit ze se pak sere
18.56, 27. 6. 2009, odpovědětještě abych to doplnil všechny auta mají problémy většinou úplně ty samý na některý to přijde dřív na některý dýl a pokud ti pride ze tady se to omývá pořád do kola a jinde n je to tím že tady to nikdo neudržuje a místo toho aby lidi prvně hledali tak hned píšou problem na jinačích forech to admini udržujou a duplicitní temata mažou
19.08, 27. 6. 2009, odpovědětzase tu mrkoce nějaký debil pičoviny aby tu dělal machra
19.20, 27. 6. 2009, odpovědětto iba svedci o tom aky velky si dement ked si kupis auto ktore pred tebou niekto zhasnoval a nestaral sa o neho pripadne stocil km ... o kazde auto sa treba starat aby bolo tvojou vizitkou a ked nemas peniaze na servis a nahradne dielce tak neplac a si kup listok na tramvaj a chod si honit ego niekde inde ...
18.40, 28. 6. 2009, odpovědětchybi tu admin,nebo moderator co tydle pitomce co sem pisou takovedle chujoviny zabanuje a topick smaze(cenzura je sice spatna ale takovydle blbosti sem nepatri).s technikou o alfe to nema nic spolecnyho a informacni hodnota je nulova,skoda slov...
18.55, 28. 6. 2009, odpovědětty ses vul..uplne te vidim jak ses o to auto staral..jen si jezdil a nedaval si autu peci beztak ale po 15 tis :D...a to vis alficka je jak holka potrebuje peci a pak ti to nalezite vrati...mel sem uz par znacek o kterych se rikalo ze sou kvalita ale to neni pravda kazdy auto potrebuje peci..a podle me 156 je dobra...servus
22.09, 28. 6. 2009, odpovědětto je porad ten samej magor
22.31, 28. 6. 2009, odpovědětmyslím že administrátor by měl takovýhle příspěvky nějakýho magora, kterej sem opakovaně píše kraviny vymazat
22.48, 27. 10. 2009, odpovědětTo by ten trotl tady musel bejt!!!!!!!!!!!
22.55, 27. 10. 2009, odpovědětNo dúfam ze si si kúpil Fobii miesto Alfinky :-)) ALFA 156 FOREVER
14.35, 28. 10. 2009, odpovědětJestli že je Alfa nejhorší značka co potom třeba dwojité vydle, nebo žabožrouti. Prostě kteroukoliv značku jsem vlastnil, tak dřív, nebo později se něco dostalo na povrch.. U 156 V6 kterou vlastním je vše na 100% v pořádku, auto je prostě hezkký, stylový a co se týče podvozku, tak lepší jsem ještě u OSOBNÍHO auta nezažil. Ps.:mě za Lagunu 3.0 V6 rv.2000 v plné výbavě nenabídli ani 3000kč:-) Ao ani nemluvím když otec chtěl protiúčtem dát Berlingo rv.99:-)
15.03, 28. 10. 2009, odpovědětkoupil jsem teď 156ku 2.4 JTD SW, samozřejmě nevím jak to bude s poruchovostí, ale to auto je nádherný a lepší svezení jsem nezažil, nějak tento typ mé pozornosti unikal, dostal jsem se k němu náhodou, ale nelituju. Krásnému a pohodlnému vozu lze lecos odpustit a dopřát. A navíc je krásný už v "sériovém" vzhledu což se u většiny aut říct nedá. Bez disků za dvacet litrů nezaujmou víc než nablejskaná tramvaj... každé auto má závady a kde jinde to řešit než na stránkách patřící konkrétnímu vozu...
18.28, 28. 10. 2009, odpovědět