Chlapy mám problem,mám 156 sw 1,9jtd mj po 5 km začne cosi pískat na pravém zadním kole,je to dost silný pískot.pískáto když zatáčím doleva,stačí i mírně,když jedu rovně nebo doprava tak to nepíská,nechápu to,destičky jsem kontroloval ,zkoušel nasadit i starý destičky,hrany kotouče jsem zarovnal a pořád to píská.je možný že to bude nakonec ložisko?Kdyby aspon nestálo 3 300,-tak to neřeším:-)předem díky za reakce
15.07, 29. 6. 2009, odpovědětNo mne tiez piskalo od zadneho kolesa a po vymene platniciek to prestalo...skus to poriadne vystriekat wapkou mozno nejaka necistita ...vyskusaj uvidis...
16.03, 29. 6. 2009, odpovědětmě to dělala ručka pískaloto jako prase )-: ložisko to nebude nepíská ne ?
19.37, 29. 6. 2009, odpovědětA co si s tou ručkou udělal?je fakt možný že je to tím.
9.48, 30. 6. 2009, odpovědětJedině vyměnit brzdové destičky. Ložisko by ti hučelo. Mě to taky pískalo a vypadalo to že tam ty staré destičky jsou ještě dobrý. Jak jsem je vyměnil, tak bylo vše ok.
7.07, 30. 6. 2009, odpovědětMám tam teď nový destičky a píská to uplně stejně:-(
9.46, 30. 6. 2009, odpověděttak pak už snad jedině disky, ale to se mi zdá že to je blbost, zkus fakt zajet někam do servisu ať ti řeknou co by to mohlo být. Rada od nich by měla být zadarmo. Pro začátek by ti to mohlo stačit pro další zkoumání
11.08, 30. 6. 2009, odpovědětno kamarád mi sundal desky zarovnal je (zabrousil je a nasadil zpet a byl chvíly klid (prý se nevrací ručka ) skus až pojedeš déle tak šahni na disk jakou má teplotu já měl zadní rospálený jako prase )-: ( všichný mi tvrdily že mám shit desky a prd .
12.46, 30. 6. 2009, odpovědětahoj všichni,mám ten stejný problém ale na pravém předním kole píská to taky jen někdy a když je kolo rovně a doleva,doprava to přestane taky nemám tucha co to je nedělá to pořád ikdyž dost čast
17.46, 30. 6. 2009, odpovědětdestičky jsem zbrousil,udělal jsem do nich i drážky a furt to píská jak Havlová,kdysi se holky otáčely když jsem projel kolem,ale ted se otáčí i starý hluchý babky.Dejme tomu že to sou destičky ale proč nepískají když jedu doprava?Napadlo mě jeslty třeba fakt ložisko už dosluhuje a je v něm vůle a při zatáčce se trošku nakloní a opře o destičky.. je to možný?
20.57, 30. 6. 2009, odpovědětMěl jsem přední ložisko uplně našrot a jenom hučelo a v zatáčce když na něm byla váha auta tak tam něco akorát cvakalo jako by dřelo.
21.20, 30. 6. 2009, odpovědětV servisu mi řekly že vyměnit kotouče,tak jsem zvědav jestli to přestane
11.53, 3. 7. 2009, odpovědětMěl jsem ten stejný problém jak ty.Dal jsem new Kotouče+desky a pořád pískalo(méně!)Tak jsem pak zjistil že se mě špatně vrací přítlačný válec brzdy(co tlačí desky ke kotouči)!!!!Pořádně jsem ho pročistil a TICHO!!!
23.01, 17. 7. 2009, odpovědět