KOUPIM RADICI PAKU RIDICI JEDNOTKU VESKERY ZAPOJENI SPEEDSELER PREVODOVKU VOLANT...NABIDNETE ZA KOLIK...MOJE OBY PREVODOVKA JE V HAJI TAK TAM NARVU SELER JESTLI HO SEZENU..DIK D
22.54, 1. 7. 2009, odpovědětZdar lumpe, klidne bych ti pomhl, ale mám jen komplet JTS rychlostku i srotem... Leda, že bys měl motor JTS?
0.46, 2. 7. 2009, odpovědětchtěl jsem napsat rychlostku s robotem na JTS, tak sorry... nicméně mám pocit, že to tu někdo cenzuruje! podal jsem dnes inzerát na komplet alfu a nějak zmizel!!! Zdar Martin...
0.48, 2. 7. 2009, odpovědětTAk to te chci videt,to bych radsi vymenil obyc prevodovku auto prodal a koupil auto se selespeedem.Kdyby jsi chtel obyc prevodovku prodavam do 3tis.mej se 739/470094
7.52, 2. 7. 2009, odpovědětMARTIN 156:proto pisu tuhle diskuzi ze poldle toho jak to vyjde...kolik si by me kdo nabydl za komplet prevodovku a se vsim vsudy...pockam chvilu kdyztak budu kupovat tu tvoji to je jasny...pac ma prevodovka ta je uplne v prdeli a spojka asi taky.. MARTIN 258..marto ja ti psal mail...toz otazka kolik ma vykon to jts a twin spark...ale to by se asi totalne hadalo..ach jo...co ty na to rikas?
9.39, 2. 7. 2009, odpovědětjiank jestli to je realny to predelat, tak do toho klidne jdu...mrkej na forum mazda 323F do ceho sme se tam poustelii..jako jsou generalky atd atd..a to delali lidi co se to ucili za pochodu:D a vse doopadlo vic nez dobre)))
9.41, 2. 7. 2009, odpovědět