Zdravim vás,potřebuju pomoct..něco mi mlátí v motoru,potřebuju poradit v okrese KOLÍN dobrého mechanika na alfu 156 2.0 ts,který by mi rozdělal a opravil motor...slušně,pořádně za rozumnou cenu..prosím prosím poradte
7.07, 2. 7. 2009, odpovědětmě se líbyl servis v ADS lipůvce.dělají alfi,fiat a lancii.dělají vše a chcou za hodinu práce jen 300 a diagnostika 500 s dph.a tam semviděl dost aut,tak si myslím že budou dobrý
20.55, 15. 7. 2009, odpověděthttp://www.adslipuvka.cz/
20.57, 15. 7. 2009, odpovědětpigosko: prosim o radu neviem si pomoct potrebujem poradit mam AR156,2.0ts ,r.v.99,114kw.Zrazu mi zacalo varit vodu vytiahlo ju na120stupnou,prekontroloval som chladic,hadice,termostat vymeneny( otvara ako pisu pri88stupnoch),vody akurat ani sa nestraca kurenie kuri ako ma.Po prejdeni cca10km mi teplota vyskoci na100stupnou a hadice mam natlakovane ale rukou idu stlacit medzi tym podtlak stiahne vodu v nadrzke na alebo trochu pod minimum pri otvoreni exp.nadrzky mi voda stupne na maximum a citit ze sa aj odtlakovala unika vduch(to robi aj pri 90stupnoch) a ked jazdim ide mi teplota rychlo hore pustim kurenie na plno drzi sa tep. na90-95stupnoch ako nahle vypnem kurenie teplota zacne hned stupat na 100stup.a viac a ked zase zapnem kurenie teplota klesne na 90stup.poradte mi prosim kto ste m,ali podobny problem,neviem co stym robit uz som obehol 3mechanikou ale nevime mozno tesnenie pod hlavou uyz som aj objednal ide ma porazit vsetci v lete s klimou a ja musim s kurenim na max! vopred dik za rady
11.15, 17. 7. 2009, odpovědětAhoj,Ja tedy nejsem z okr, Kolín ale asi bych se toho nebal. Jestli ti tam něco mlati,tak nejspíš šali na klice. pokud něco tak napiš na meil.
8.12, 20. 7. 2009, odpovědět