Ahojte, všici, měl by někdo radu? Dnes jsem nechal na koupci u práce svojí stopadesátšestičku, zrovna v den kdy jsem si ráno pochvaloval jak už ji mam vyladěnou a v sobotu jsem měl jet na dovču, jenže sketa příroda mi poslala vlnu a alfičku mi vytopila. Voda sahala cca po saharu, tak že jsem s rozumem ani nestartoval, jen sem popojel přes spojku mimo vodu hrůza že i podlaha u spolujezdce promočená...divně že u řidiče tolik ne a vzádu jsem nic neobjevil, ale zajímalo by mne co to teď bude obnášet...máte někdo teorii? a kolik času? Bez alfičky jako bez půl duše :-(
19.58, 2. 7. 2009, odpovědětzáleží jestli byl filtr ve vodě
20.05, 2. 7. 2009, odpovědětto nevím, ale radši předem vyměním cokoliv. A když by nebyl?
20.10, 2. 7. 2009, odpovědětPodívej se do sání jestli se tam nedostala voda.Vymontuj svíčky a jenom přes klíč protoč motor jestli se tam něco nedostalo a všechno zkontroluj hlavně kapaliny a díly kam by mohla natýct voda.Pokud je tam i bahno tak to musíš vyčistit (alternátor atd.)Prostříkej kontakty
20.24, 2. 7. 2009, odpovědětKdybys potřeboval interier mám tady látkovej za 2000 nebo černá kůže za 3500 kč
20.26, 2. 7. 2009, odpověděttak ted už se jen modlim aby nepřišel nějakej ranec s tim co je KO
20.32, 2. 7. 2009, odpovědětvodu jsme zjistil do výšky kde začíná ventilator chladiče(ten teda zasaženenej evidentně nebyl, na motoru řemenu od klima kompresoru nebo alternatoru(ty co jsou po levé straně) taky nic vidět neni, elektrika je zatim funkční. jinak jestli to hraje roli mam 1.9JTD. Moc děkuju za každou a další radu.
20.46, 2. 7. 2009, odpovědětdaj dole turbovú hadicu kde už vstupuje do motora. ak tam nebude voda tak je to v pohode. nezabudni zmontovať turbové hadice z intercoolera, aby z neho vytiekla voda ak sa tam dostala. zmontuj hadicu z turba a prestriekaj to z olejom, alebo silikónovým sprejom. keď budeš mať vysušený intercooler aj hadice tak to poskladaj a kľudne môžeš naštartovať. inak ako cez sanie sa voda do motora nemá ako dostať. po prvom štarte ho nechaj bežať na voľnobeh aspoň 10 minút, nech sa riadne premaže turbo. interiér už vysušíš bez problémov. svojou duchaprítomnosťou si si zachránil motor. ;-)
21.46, 2. 7. 2009, odpovědětTak pokud to bylo jen do výšky ventilátoru tak to snad nebude tak špatný.Pokud není zatopenej klima kompresor a alternátor tak to bude asi ok.Zkus se podívat pod deklo od řemenu jestli tam není nějakej bordel.Zkontroluj olej v převodovce a nádobu kde je vzduchovej filtr.
22.02, 2. 7. 2009, odpovědětjeee super. Ještě nevíte někdo jak s výfukem? voda mi to prala přímo do zádi nemuže se dotat do něj a pomrnit ho?
6.56, 3. 7. 2009, odpovědětok,díky
7.18, 3. 7. 2009, odpovědět