Zdravím všechny Alfistya zvláště ty, kteří měli problém se spojkou! Mám Alfu 156 1.8T.S. 99, a bohužél mě postihla povodeň! Né, že by byla vytopená, ale musel jsem projíždět cestou, která byla zaplavená! Problém nastal na druhý den, kde jsem zjistil, že pedál spojky je tvrdší!Další den, se pedál choval způsobem, že nejenom že byl tvrdý,ale nechtěl se skoro vracet(cca.1sek.)! Nakonec po týdnu, kde jsem se snažil omezit jízdu, protože servis měl hodně oprav z vytopenými auty, tak to dopadlo tak, že jsem dneska jezdil s těmi problémy po městě, ale pak při jedné zastávce mi spojka zůstala sepnutá! Pedál byl volný, ale nešlo se prostě rozjet! Funkčnost spojky je dobrá, brala mi rychlosti od půlky pedálu! Dotlačil jsem to do servisu a jsem zvědavý na co příjdou! Prý to zkusí provzdušnit, promazat táhlo....a co já vím co ještě, jen ať nemusí měnit spojku, protože co jsem tady četl, tak je to šílená pálka!Proto se ptám, jestli má někdo takové zkušenosti a ví, co mě ještě čeká, spíš kolik mě to bude stát??? Blbá otázka, ale raději se zeptám, než bych zvedl telefon a slyším: " součet je 15 tis." haha :-D Díky za rady...mějte se...
2.21, 5. 7. 2009, odpovědět