Koupim čerpadlo serva popřípadě co jiného by mohlo způsobovat, že za volnoběhu servo nefunguje jak má a při vyšších otáčkách ano. A pak ještě elektrickou stahovačku spolujezdce (nevim nemam tam nic asi si ji někdo kdysi vyndal....takže všechno co tam s tim souvisí...) ...Dík Luboš
20.29, 5. 7. 2009, odpovědětK el.oknu tu mam vse co potrebujes,kdyz tak udelame i montaz nebo jednoduse ti to poslu jak chces.jsem v trebici 607561631 Jenda
20.31, 5. 7. 2009, odpovědětJo to servo,mas tam dost kapaliny?muze bejt spatny,ale podle popisu bych rekl,ze to je spis nedoplnene.me auto delalo to same,dotahnul jsem a doplnil a vse ok
20.33, 5. 7. 2009, odpovědětČau, mám servo čerpadlo i kompletní stahovačku
20.44, 5. 7. 2009, odpovědětJežišmarja, servočerpadla opravují kdekoli kde dělají opravy klimatizací a servořízení. Nebo prostě jen opravy čerpadel. Nebo se to dá poslat do PAKRA ZF. Vyměňovat ho za další ojeté nebo kupovat nějaké polské je naprostá kravina. Máš tam nejspíš to ZF-ko. Tak si zjisti kde je nejbližší servis čerpadel ZF a dej ho tam. Nejspíš ti ho během dne spraví.
20.57, 5. 7. 2009, odpovědět