Ale baterka je ok radijo hraje centrl funguje ale po otočení kličku se nerosvití kontrolky a mužu si točit jak se mi chce a nic nestalo se to někomu mam podezdření na spinačku prosím nabidněte jestli někdo mate nejprv asi radu pak spinačku docela to spěchá děkuju 737 635 061 pisněte sms zavolám dneska to budu řašit za chvili jedu auto odtahnout tak uvidime co bude dik moc
6.47, 7. 7. 2009, odpovědětvytaj v klube, alfu uz nikdy viac, kupoval som ju kvoli dizajnu a motoru, ale tolko problemov a prachov co to zozerie.. Ked to opravis, predaj to a kup si japonca.. taliani nevedia vyrobit spolahlive auto..
20.53, 8. 7. 2009, odpovědětNo to jsi mu poradil ty chytráku. Tak ty říkáš japonce? teď tu zrovna dělám kolegovi Hondu Acord 2.0 i 16V. Nastartoval to, když chtěl jet ráno do práce a auto asi po 10ti vteřinách zdelo, a už ho nenastartoval. Stará se oněj jak může, a taky mu na tom každou chvili něco dělám. Spravuju auta už 13let, a dělám to jako koníčka, a nejen alfy se serou, určitě o nic víc než jakýkoliv jiný auta. teď jsem třeba měnil tchánovi na polu najeto necelých 130tis. převodovku, a takový vymazlený auto jen tak nenajdete, a když jsem tu převodovku na VW klubu scháněl, neměli tam s autama o nic míň problémů, než na tomhle alfa fóru. Každý auto má svoje mouchy, a můžu říct z vlastní zkušenosti, že pokud měli italové ještě elektroinstalaci od Magnetti Marelli, tak to byli zlatý léta. Ale ten prokletej Bosch to je tragedie. Toť moje zkušenosti.............. A teď k problému: Může ti to dělat, jak jsi již sám správně vydedukoval spínací skřínka, ale ještě zkontroluj všechny pojistky, jak uvnitř vozu, tak hlavně všechny ty u motoru a taky všechny relátka před baterkou, ty dělají taky problémy. Nejhorší je, že pokud ti nejdou rozsvítit kontrolky nepůjde to ani napojit na PC. Pokud můžeš proměř, jestli ti jde do spínací skřínky vůbec proud, a z toho bych asi vycházel, ale pokud se z toho nevidíš, přenech to rači nějakýmu autoelektrikáři. Pokud budeš mít nějaký daší poznatky, nebo dudeš chtít poradit,nebo něco zkonsultovat, klidně napiš na mejl, ať se vyhnem těm trapnejm odkazům jako ,,vítej v klubu´´
21.37, 8. 7. 2009, odpovědětTo je jasný, ať se jdou podívat do servisu.Stojíjou tam bmw,mercedes, audi a všechny tyhle auta co mají bý hrozně spolehliví.Mám kromě alfy 4 roky starý mitsubishi Pajero 3,2 did a už mi nejde klimatizace.
8.12, 9. 7. 2009, odpovědětTak jak jsi na tom? Už jsi někam pokročil? Kdyžtak se ozvi.
6.39, 10. 7. 2009, odpovědětDěkuju za rady už sem to vyřešil byla to pojistka v motorove časti a tu pojistku vyhodila parkovačka nějaka vadna sem tam svitila a sem tam ne no ale to nebylo vše tam den to stalo za to. Po odstranění teto zavady jak sem si ulevil že je to zase v pohodě tak přišla horší motor začal jit dost nepravidelně tak sem valil nechat to napichonu na diagnostyku a že mám problém na 1 valci no ale hovno tak sem to začal řešit tak první co bylo změřil sem tlaty ve valcich a problem na světě 3 v pohodě tlak přes 9 atmosver a jeden jen 1 takže ventyl ko no ale v pondělí budu mit hlavu spravenou ale zase bude čekat porod dostat ji spatky do auta a doufat že bude zase vše fit jako do posud alfu mám rok a něco a až ted první větší zavada jinak spokojeny
18.32, 11. 7. 2009, odpovědětO.K.
22.01, 12. 7. 2009, odpovědětNo tak dneska se mi stal ten samý problém... Začal jsem couvat a po 2 metrech mi chciplo auto... a to samé co ty radio jede výstražné světla taky ale když otočím klíček mrtvo.. Kde najdu tu pojistku prosím tě ? :-)
23.44, 24. 9. 2010, odpovědětJo jinak motor 1,8TS..
23.45, 24. 9. 2010, odpovědětu motoru :) nahoře jsou tam myslim takové dvě podlélné krabičky a tam jsou ty pojistky :) odklopíš kryt a hned je vidíš :) taky se mi to už stalo .... ale jsou tam ty velké pojistky ...
12.22, 27. 9. 2010, odpovědět