Dobrý den alfisti.Chtěl bych se zeptat,jestli někdo z vás neví,jaké značky jsou orig.tlumiče na 156 1,8TS 99 s normální výškou podvozku.Jsou tam TRW,nebo Bilstein,nebo něco jiného?Nebo co tam pořídit?
7.32, 2. 3. 2007, odpověděttrefna otazka ... taky chci menit predni tlumice a ajimalo by me jaky tam dat - chci standardni - nechci tvrdsi sportovni, takze by me ta odpoved taky zajimala.
9.03, 2. 3. 2007, odpovědětAspoň trochu znalý prodejce to pozná podle VIN co tam patří.
17.10, 4. 3. 2007, odpovědětV AFcentru mi samozdřejmě řekli,že tam jsou originály za 3500/ks.Když jsem se zeptal,jestli neví konkrétní značku dodavale,odpoveděl originály:-) Proto jsem tady vložil tento dotaz.Nehodlám se od nich už takhle ojebávat(došla mi s nimi trpělivost,když chtěli za plastový znak Alfy na kufr,který skončil nějakému šmejdovi za nehty,930Kc :-) Zjistím cenu těch TRW,beztak tam budou ony,když používají jejich ramena.Bilsteinem ani Monroem určitě nic neskazím,ale budou asi dražší.Do Kayaba se mi jít nechce.Díky za odpovědi.Napišu jaká bude cena.
13.22, 5. 3. 2007, odpovědětCau, delal jsem komplet spodek na SW 2,4 JTD 01 a tlumice jsem daval Bilsteiny a max spokojenost.
16.45, 6. 3. 2007, odpovědětProdejce mi poradil taky Bilsteiny.S malou slevou všechny za 7600,tak jsem ani neuvažoval a vzal je.Takže si uděláme s kámošem příjemný nedělní servise-day a nahodím letní 17-ky:-)
7.21, 7. 3. 2007, odpovědět