Ahoj chci se zeptat, zda někdo máte dobrej tip na koupi nosiče na jízdní kola na 156ku sedana. Nebo jestli někdo máte za dobrou cenu.. Ještě jsem teda nesháněl, předpokládám že to bude muset být univerzál, origo sem nenašel. Díky za rady
19.50, 8. 7. 2009, odpovědětNesháním teda nosič ale "zahrádku"..ted sem se díval a 2500, se mi za to nechce dávat, ikdyž vím, že to asi levnější neseženu...
20.06, 8. 7. 2009, odpovědětSháním k Alfě vozík na hnůj. Potřebuju vykydávat na u švagra na poli. Proto jsem si koupil Alfu.
20.26, 8. 7. 2009, odpovědětzas to pochop, přeci jen si nemůže vozit prdel jen a jen v alfě.....ikdyž :-)
20.47, 8. 7. 2009, odpovědětnevim co je natom spatného natom co shání lucas nojo ale aspon dáváte záminku těm co tu jen rejou že se alfi nehoděj na nic jiného než chvilku jezdi týden opravuj
21.12, 8. 7. 2009, odpovědětTak ted nevím jestli tady převažujou lidi co poraděj nebo rejpavý lidi co jsou děsně chytrý a maj přehled..co Honzo? Sháním to proto, že chci na dovču a na kole se mi někam do cílový destinace nechce jet, když je to 100km. Samozřejmě že to zprzní vzhled, ale není to přece na furt... Tak se tady uklidněte se svejma moudrejma připomínkama a radši si tohle nechte na chat pro náctiletý na seznamu nebo kdoví kde..fakt díky
9.15, 9. 7. 2009, odpověděttrapnej komentář příště se ho radši zdrž
13.57, 9. 7. 2009, odpovědětJestli vezeš jedno kolo, tak proč nesundáš přední kolo a nedáš ho do kufru? Vylož si hranu nějakou gumou, přivři kufr, zajisti ho gumicukem a jeď. Na tu jednu jízdu tam a zpět ti to musí stačit.
13.24, 9. 7. 2009, odpovědět