čaute lidi, projel jsem diskuzi co to šlo, ale nikde jsem radu nenašel. Potřebuju vyměnit ložisko předního kola 1,9 JTD, ložisko už mám SKF a chci se do toho pustit sám. Nevím ale, jestli půjde ložisko ven po odšroubování matky hřídele a čtyřech šroubů, nebo je tam nalisovaný.. Dík za odpovědi, než se do toho pustím :-)
17.58, 9. 7. 2009, odpovědětNalisované.
18.00, 9. 7. 2009, odpovědětJe tam nalisovaný a dost pevně.
18.00, 9. 7. 2009, odpovědětTakže shodit celej náboj ložiska z horního, dolního ramena a řízení a pod lis s tím, jo? Tzn. spíš servis, nebo je nějaká fligna jak na to? Zatím díly chlapi
23.39, 9. 7. 2009, odpovědětahoj, jjo tak tohle me presne taky ceka, ale nevim kdy, pac mam rozjetou rekonstrukci baraku a to se k tomu dostanu az buu vi za jak dlouho, nicmene az budes chytrejsi, urcite to sem vsechno napis a pochlub se jak moc se ti zdaril plan. Hodne stesti drzim palce, pac to potrebuju vedet taky:P
15.07, 10. 7. 2009, odpověděturčitě použij lis. pokud ho tam budeš naklepávat nějakým jiným způsobem tak to nebude dělat dobrotu. To ložisko tam musí být nalisovaný přesně.
15.11, 10. 7. 2009, odpovědětTak jak dopadla akce ložisko? Dal jsem to do servisu, borci na to zkušeně mrkli a řekli že ložisko je v pořádku! Myslel jsem si že vadný ložisko už poznám, ale prdlajz.. Přehodili kola zezadu dopředu a je po nepříjemným hukotu. Chtěl jsem na gumách dojet sezonu, ale asi na to prdím, nevěřil bych co dokáže udělat špatná guma! Zdar chlapi
13.45, 16. 7. 2009, odpovědětlidi mylsite ze je to loziskem kdyz mi v pravych zatackach neco kllepe na kole? kdyz jsem zkousel pohybat v klidu kolama tak pri hybani z levym prednim to v nem vrze...
7.11, 18. 8. 2009, odpovědětTaky mě v pravých zatáčkách v kole klepalo a na rovině to hučelo a bylo to přesně ložisko na řidičově straně.
18.28, 18. 8. 2009, odpovědět