Ahojte, Dnes keď som si šiel nakúpiť do mesta, tak sa mi auto normálne rozbehlo z jednotky, ale keď som zastal na prvej križovatke, tak mi auto zdochlo a asi minútu som ho nemohol naštartovať...poslednú dobu mi ide jednotka neprijemne trhane pri rozbehu, v kopci ani nehovorím... Neviete, v čom môže byť problém?? Auto normálne ide, ale tá jednotka je nejaká divná. Bojím sa, aby ma auto niekde nenechalo. Mám 2.0 TS Selespeed
18.36, 10. 7. 2009, odpovědětZkus váhu vzduchu. Ahoj
19.28, 12. 7. 2009, odpovědětZajed do servisu, tam ji pichnou na počítač a naučí ji zase pěkně řadit a rozjíždět se. Stálo mě to 2000,-
15.43, 25. 7. 2009, odpovědětDnes to ide teda do servisu, asi tam bude toho viacej Tu je pre zaujimavost zoznam poruch:-( -zhasínanie motora pri rozbiehaní -po následnom naštartovaní nefunguje radenie rýchlostí (prevodovka reaguje až na druhý alebo tretí reštart) -možno niekde uniká olej do sekvenčnej prevodovky (olej som dolieval pre pár dňami a zas je len na dne) -Veľká nestabilita otáčok pri preradovaní a podradovaní (otáčky vyletia až do 5000 rpm.) -trhanie a klepot motora pri rozbiehaní, občas rana ako z dela. -volnobeh niekedy na takej úrovni, že trasie celým autom (cca 500-600 rpm) Mám z toho docela hlavu v smútku Dúfam, že moje autíčko bude teda také učenlíve ako to tvoje:-)
9.49, 27. 7. 2009, odpovědět