Ahoj. Mám problém s ostřikovačema. Zničehonic mi přestaly jít. Tak jsem rozdělal plast před sklem a bylo tam dost vody. Zjistil jsem že hadičky jsou ok,ale ta roztrojka od přívodu-taková černá ma v sobě dírku..vypadá jako origo-ne proražená,tak z tý to cákalo. Zalepil jsem jí nouzově lepidle-ale ostřikovače pořád nic..jakoby tam nebyl tlak..jen si ucintnou z trysky.. Jinde mi to neteče,zkoušel jsem to profouknout a normálně mi to bublá v nádobce.. Nedělalo vám to někomu?
7.10, 13. 7. 2009, odpovědětZdárec,ta roztrojka v ní je membrana a drží ti vodu aby ti nespadávala dolu do nádobky. Ta je špatná,sežen si novou, a budeš to mit zase v cajku. Řešil jsem to minulí týden s Bratrem u 145 a davali jsme to tam ze 156 a tedka si Bratr chválí jak mu to frčí.
7.30, 13. 7. 2009, odpovědětJa mam 156 na díly doma. Tak jsem to řešil s toho. Kdyby jsi něco potřeboval..... Ale roztrojku už nemám. Je to stejný u více aut. Dojdi do autokelly nebo nějaký mototechny nebo prostě kde se zabívaji autodílama.
8.33, 13. 7. 2009, odpovědětTak to byla kombinace všeho... ucpaný trysky...v důsledku tlaku umřela roztrojka s membránou. Trysky jsem profoukal vzduchem,roztrojku vyměnil a funguje to konečně:-) Díky za radu!!
14.23, 16. 7. 2009, odpovědět