Ahoj nereaguje mi vubec kolečko Polohování ventilace a fuká mi to jen do bočních výdechu nevíte co s tím může bejt?
16.26, 13. 7. 2009, odpovědětMyslim že je v prd..... to lanko co tam je co posouvá klapkou
16.56, 13. 7. 2009, odpovědětJá myslel že je to ovládané elektronicky.
17.20, 13. 7. 2009, odpovědětčástečně vyřešeno nevíte ale kolik je tam tech motůrku co ovládaji klapky?
19.05, 13. 7. 2009, odpovědětWalsh: nevíš v jakých místech je ten třetí dva jsou na pravé straně hned u sebe ale ten třetí nikde nevidím?
16.12, 14. 7. 2009, odpovědětAhoj, s největší pravděpodobností ten třetí motůrek ani nikdy nenajdeš:-) Nevím jak to je u modelů po faceliftu, ale já před faceliftem mám taky jenom dva motůrky a to sem kvůli polohování ventilace rozebral co se dalo. Jinak k polohování ventilace je ten vrchní motůrek a být tebou, tak než se ho pokusíš sundat, zkus jenom přehodit konektor k tomu spodnímu motůrku, ten je k regulaci teploty a jentak preventivne zkus, jestli se točí, tím zjistíš, jestli je problém u motůrku nebo v ovladači. Já měl problém s tím, že se mi zasekly klapky a motůrek s tím prostě nehnul, takže jsem tomu musel trošku pomoct.
6.22, 15. 7. 2009, odpovědětNo mě se točí oba měl jsem je venku.Ted mi to fouká nahoru a dolu ale zase to nejde do bočních vydechu ale prdím na to stačí aby to foukalo nahoru.dík
16.28, 15. 7. 2009, odpovědět