ahoj chtěl jsem se zeptat jestly jde bez demontáže nárazniku vyndat ta mřížka okolo mlhovek jak je v origo nárazníku děkuju
21.24, 2. 3. 2007, odpovědětMyslíš přímo mlhovky nebo tu děrovanou mřížku v prostředku?
22.19, 2. 3. 2007, odpovědětani jedno jak je mlhovka tak okolo ní je ten plast to kolečko a na boku takovej nasavac.no za chvilka jdu do garaze tak to zkusim nejak vyndat.
7.01, 3. 3. 2007, odpovědětaha a tak to bylo jednoduché drží to na dvou samožezkách :O)
10.22, 3. 3. 2007, odpovědětuž jdu lakovat na barvu auta :)
10.22, 3. 3. 2007, odpovědětNo tak už jsem ti nestihl odpovědět s těma šroubkama pak dej vědět na kolik tě to vyšlo to lakování.
12.38, 3. 3. 2007, odpovědětna kolik zadarmo dělám to v pokojíčku už jsem lakoval na předním nárazníku a na zadním lišty pak části palubovky a jak je ten trouhelník ze znakem u prostřed tak jak jsou po bokách ty čtverečky jak je u prostřed ten chrom tak ten černej plast jsem taky stříkal.no zašel jsem si do obchodu kde míchaj barvy podle auta a tam mi namíchaly přesnej odstín.:O)250ml vyjde na 150kč a to jde na to že je to stejnej odstín a ne nějakej sprej z tesca:O)
12.43, 3. 3. 2007, odpovědětvypadá to super jak jsem si nastříkal ty ochraný lišty na nárazníku tak 2 dny na to jsem vyjížděl od baráku a ty kokoti mi daly do cesty popelnice popeláři jedni špinavý :O) a já jsem ju neviděl a vletěl jsem do ni v cca 8km/h a v pohodě vydrželo to a vím na 100% že to bouchlo do té lišty pač ta jediná vyčuhuje z nátazníku nahodím fotku to co tět dělám doma jinak jsou to speciální spreje stěma sprejama z tesca to nemá nic společnýho
15.43, 3. 3. 2007, odpovědětnebo jestly máš meil nebo icq tak ti pošlu fotky když se člověk nebojí tak jde vše ale určitě to není na poprvé neříkám že to umím to vubec ale čím to bude člověc zkoušet víc a víc tak tím mu to líp pujde první pokusi byli katastrofa.tět vyřezávám díry na mlhovky pač je mám zaslepený pač žádný nemám :O/
15.45, 3. 3. 2007, odpověděta jelikoš je hnusně a žádnou garáž nemám jenom dvorek tak všechno dělám doma v pokojíčku :O)
15.46, 3. 3. 2007, odpovědětjukni na icq
16.35, 3. 3. 2007, odpovědět