Ahoj alfisti, potrebujem poradit. Vymenil som termostat nakolko mi rucicka chladiacej kvap. ukazovala po zohriati okolo 65°. V kolone samozrejme viac. V servise som sa uistil ze problem je v stale otvorenom termostate, tak som ho dal vymenit. Teraz sa mi vsak rucicka nedvihne ani o milimeter.
12.09, 15. 7. 2009, odpovědětKoukni na tuhle diskuzi: http://www.alfa156.cz/diskuse/tlachani/37023 Opravu jsem si dělal před týdnem, ale už mám asi slabší pružinu a nedostal jsem se na víc než 80°C. Ale postup funguje! starej mi nezavíral už vůbec. Zdarec
16.33, 15. 7. 2009, odpovědětno mal si sau toho noveho presvecit pri akej teplote otvara a ci ked do neho fuknes neprepusta vzduch tzn. ze nie je pootvoreny. ja som tam dal nedavno facet. sice za cca 100euro ale zatial no problemo
20.03, 15. 7. 2009, odpovědětpřed dvěma týdny jsem dal nový, taky Facet (cca 1.300,-Kč) a než se to pořádně odvzdušnilo, tak teplota na budíku moc nahoru nelezla, ale asi po 15 minutách lehké jízdy se to odvzdušnilo a teď to otvírá a zavíra, tak kolem 88-90 st., snad to bude šlapat i dál
20.09, 15. 7. 2009, odpovědětDiky za odpoved. Zistil som sice jak repasnem stary ale nevyriesilo mi to problem s tym novym. Odvzdusnil som ho...termostat otvara a zatvara...teplota vo vyrovnavacej nadobke ukazuje cez 70 (potom som prestal merat) ale teplota na pristrojovke sa nezdvihla ani o mm. Dokonca ani ventilator sa nespusti po hod jazde a naslednom 15 min stati so zapnutym motorom a teplota okolia 30°...??
21.54, 20. 7. 2009, odpovědět