neviem si pomoct potrebujem poradit mam AR156,2.0ts ,r.v.99,114kw.Zrazu mi zacalo varit vodu vytiahlo ju na120stupnou,prekontroloval som chladic,hadice,termostat vymeneny( otvara ako pisu pri88stupnoch),vody akurat ani sa nestraca kurenie kuri ako ma.Po prejdeni cca10km mi teplota vyskoci na100stupnou a hadice mam natlakovane ale rukou idu stlacit medzi tym podtlak stiahne vodu v nadrzke na alebo trochu pod minimum pri otvoreni exp.nadrzky mi voda stupne na maximum a citit ze sa aj odtlakovala unika vduch(to robi aj pri 90stupnoch) a ked jazdim ide mi teplota rychlo hore pustim kurenie na plno drzi sa tep. na90-95stupnoch ako nahle vypnem kurenie teplota zacne hned stupat na 100stup.a viac a ked zase zapnem kurenie teplota klesne na 90stup.poradte mi prosim kto ste m,ali podobny problem,neviem co stym robit uz som obehol 3mechanikou ale nevime mozno tesnenie pod hlavou uyz som aj objednal ide ma porazit vsetci v lete s klimou a ja musim s kurenim na max! vopred dik za rady 11
11.17, 17. 7. 2009, odpovědětNo a nemáš náhodou vypadaný ty lamely z chladiče? Mě dělala něco podobnýho 146ka 1.8 TS měl jsem podezření na termostat, ale dělalo to i po jeho výměně, tak jsem dal pryč saharu, a pod ní nebyli na chladiči skoro žádný lamely, jen trubky, takže se to nestíhalo uchladit a běžel mi furt větrák. Pokud to máš přehřátý, běží ti sahara?
11.58, 17. 7. 2009, odpovědětsahara ide normalne zapina ju okolo 90stup. ,a prvi krat sa mi to stalo po tlakovani klimy len tam mam prasknutu hadicu tak sa nakoniec netlakovalo a termostat bol zly no zly bol pootvoreny tak ze prepustal stale do chladica ale zohrievalo sa to tak ci tak.radili mi aj ovzdusnit kureni ale to slape v pohode kuri super,a este mi poradili vymenu tes.pod hlavou ze tam moze byt problem ze tlakuje vodu a fuci do nej teplo ale voda nemizne a ani neni miesana s olejom a ani nesmrdi po vyfuk.spalinach
12.17, 17. 7. 2009, odpovědětdocela zajimave, tak tesneni pod hlavou je taky ok, termostat taky, no spis bych to videl na ten chladic, je to investice 2000kc, nebo alespon nejaky starsi na zkousku. To uz prichazi na radu vylucovaci metoda...snad tam mas vsechno jak ma byt, olej a vodu...
12.43, 17. 7. 2009, odpovědětolej a voda v pohode max.hodnoty
12.57, 17. 7. 2009, odpovědětvodna pumpa?
14.10, 17. 7. 2009, odpovědětaj kamarat mechanik s fiatu hned povedal ze to bude na 100% vodna pumpa tak som vratil tesnenie pod hlavu a objednal pumpu.a inac dik
9.03, 18. 7. 2009, odpovědět