Alfisti poraďte,na mojí 156 2,4.r.v.98 .Se mi nedávno při jízdě po dálnici začala zvedat teplota až na 120 stupňu,ventylátory jely naplno a kdybych nezastavil tak to vypadolo že to pujde dál,pruměrná rychlost těch 140-150km/h venku docela teplo 35 stup.Zdalo se mi že když jsem přidával a jel 180 tak to šlo rychleji a čím dal výš.Když jsem zastavil tak teplota spadla a při další jízdě to zas stoupalo,dojel jsem a teď když jezdím okolo komína tak vše v poho.termostat mam něco přes rok nový ,ale najeto podle tach.180000km že by těsnění pod hlavou či co poradte nejáke zkusenosti díkec tom
0.36, 23. 7. 2009, odpovědětmůže to být zarostlý chladič. nepropouští tolika vody a teď v létě nestíhá chladit. taky se mi to stalo. nebo vadný termostat (i když je nový). možná se neotvírá uplně a brání oběhu vody.
6.44, 23. 7. 2009, odpovědětDík za radu fastcrash,už vím kde začít,zksím to postupně přehodit z jiného auta a uvidíme.Zatim ahoj a dik
7.19, 24. 7. 2009, odpovědětAlfisti poradte, nefunguje mi regulator topeni .,. klapky a ventylator funguju akurat knoflik na topeni nefunguje a teraz v lete mozem skapat od horka. dik . Matussiggi
15.24, 14. 8. 2009, odpovědětu větráku, zespoda je regulátor napětí a ten ti shořel. vedou do něho dva dráty a drží na dvou malejch vrutech. když to vyšroubuješ tak uvidíš hliníkový žebra. použitej se dá sehnat za dvě stovky.
16.33, 14. 8. 2009, odpovědět