Nejaka kurva uz mi podruhe vykradla kufr, bez jakychkoliv znamek poskozeni. Vim ze Alfa se vykrada lehce, staci neco udelat s klikou ci co. Otazka je jak tomu zabranit? Cim ste si to vylepsili? Dik.
18.25, 24. 7. 2009, odpovědětnic? pohoda? :)
19.54, 25. 7. 2009, odpovědětS tím nic nenaděláš-pak půjdou a rozbijou ti okno a nebo zohýbaj kliky tak,že to bude vypadat opravdu blbě.Takže bejt tebou,kašlu na zabezpečování dveří a v autě nic nenechávám - ať se tam klidně podívaj..Kufr předělej na dálkový otvírání,odpoj lanko a zámek vzadu zalep..A ještě jedna maličkost - do tý díry co je do kufru (myslím loketku) tak tam si zezadu nainstaluj past na medvědy-pak budeš mít dokonce možnost si ulovit svýho zloděje sám.
11.31, 26. 7. 2009, odpovědětTo strawberry: past na medveda:-D jsi me dostal! Proti vniknuti opravdu neudelas nic,ale je dobra vec dat si do futer cidla jak se kufr otevre tak to zacne rvat.staci obyc jablatron,je to levne a relativne spolehive.mam na aute neco podobneho,pokud neotevru dalkou,ale klicem mam 10vterin abych sepnul spinac jinak to rve jako krava.praxe:parkrat vytrzenej zamek,ale auto neni vykradene.
8.59, 27. 7. 2009, odpovědětNejvíc mi se*e, že alarm nezabere už na odemčení. tím si to zloděj může rozdělit nadvakrát. A před houkáním se už nezdržuje s odemykáním. http://www.blackmatrix.ic.cz/autoalarmy.htm . Praxe: alarm houká jak zběsilej, zloděj mi vklidu orvirá kufr; až po zařvání na celou ulici se sebral a volným krokem odešel; cca 3:00 ráno. a to ještě stačil páčit rádio. Holt nic v autě nenechávat a pokud možno přihrádky otevřené.
22.21, 27. 7. 2009, odpovědětAsi tak nenechavat v aute nic sebelepsi zabezpeceni nezabrani zmr**m se do auta vloupat.stojim pred barakem v oknech mam kamery nasmerovane na auta,frajer si dal kapuci a dukazni material je v prkene ohrade:/
8.53, 8. 8. 2009, odpovědět