Zdravim, nevi nekdo co se mi stalo s turbem u alfy 156 rok vyroby 2003, kdyz zacne zabirat tak uz si jen tak lehce nehvizda, ale zacne rachotit. Muze to byt tim ze jsem jel rychle a turbo se rozbilo nebo je to starim? A co se stane kdyz s tim budu jeste chvili jezdit? Ma nekdo podobne zkusenosti? A jestli ano, kolik priblizne stala oprava? Napiste prosim. Diky
22.19, 24. 7. 2009, odpovědětNo, co mě strašil jeden opravář, tak v krajní situaci se může stát, že ti prdne, zapvé se ti dostanou kusy do motoru a za druhé to začne přisávat olej a začne se to hnát do vysokých otáček, i přes omezvač, nepomůže ani vypnout motor, jedině to přes rychlost udusit....to mi řek:-D:-D:-D ale neboj, snad to tak hrozný nebude:-D
23.36, 24. 7. 2009, odpovědětA na jakej jezdíš olej? A necháváš turbo kdyz dojedeš aspoň chvíli vychladnout?
6.47, 25. 7. 2009, odpovědětto zahltenie olejom a pretocenie aj vypnuteho motora je pravda
16.07, 25. 7. 2009, odpovědětPodla mna mas nalomene lopatky a odporucal by som to vymenit lebo ako odide komplet zacne ti velmi rychlo tahat olej a pozor aby si ju nezadrel bolo by jej skoda. moja varianta: pozri ci ti mizne olej a ci nedymi na bielo ak ano tak akutna vymena lebo ho zadries na 10tich km. nevidel som nepocul som to u teba ale to je dedukcia. dufam ze som pomohol aspon troska.
23.50, 25. 7. 2009, odpovědět