Mám takový problém. začal mi téct chladič. sice ne hodně ale zase ne tak málo abych to nemusel řešit. chladič budu mít až v pondělí a do té doby musím jezdit. vím že existujou ty piliny co se sypou do chladiče a které to ucpou ale mě by zajímalo jestli máte nějakej přípravek ověřenej že funguje dobře a nezasere mi radiátor atd. díky za rady. jde o 2,5 V6
21.53, 29. 7. 2009, odpovědětaka velka je ta diera ja som nasypal do fiata taky pripravok kupil som to na OMV a fasa funguje to perfektne codil a dolieval som vodu asi 1l kazdy tyzden najhorsie to bolo v zime ked som usel dolievat chladiacu nemrznucu zmes islo to neskutocne do penazi skoda ze som to skor nevyskusal odporucam motoru sa nic nestalo
18.15, 30. 7. 2009, odpovědětTaky jsem to vyzkoušel a nevěřil tomu.Ale ono to fakt funguje.Měl jsem pod autem dunaj a teď už neteče nic
22.47, 30. 7. 2009, odpovědětjá to zkusil taky,ale po týdnu jsem musel dávat stejně novej.Takže jsem ho včera vyměnil a mám zas klid na delší dobu a stál mě 3650 kč
10.00, 1. 8. 2009, odpovědětHej, pripravok urcite tu dieru zalepi, ale druha vec je aby nezalepil viac ako ma... Najme na starsich autach je to obcas na skodu. Su pripady ze upchalo radiator kurenia a trochu oblepil termostat. potom boli radi ze octova voda s postupnym pridavanim vselijakych pripravkov vratane sava im problem odstranilo...
10.49, 1. 8. 2009, odpovědětAle no tak pánové...zalepovat díru na tak důležitém zařízení..Neříkám udělat to kvůli dojezdu, ale když novej stojí pár kaček.
10.57, 1. 8. 2009, odpovědětjá to dělal prakticky jen než mi přijde novej chladič. před chvilkou jsem si tam dal novej a paráda. vyšlo mě to na 5000kč i s fridexem, sponama a hadicema.
15.25, 1. 8. 2009, odpovědět