čus kluci prosím o radu,měl bych možnost koupit alfu 2,0JTS 2003,sportwagon,je trochu tukla ze predu ale nic hrozneho,motor by má najeto kolem 50 000km podle servisky,problém je že auto stojí asi už 2,5 roku na zahrade a nic se sním vcelku nedělalo asi ani motorem se nezatočilo.Chybí nejake komponenty ,Myslíte že budou nejáké větší problémy po uvedení do provozu?A na co si dát pozor než vubec nastartuji.Samozřejmě pokud pojde vubec otočit motorem naprázdno.Diky za rady a zkušenosti.M
22.50, 29. 7. 2009, odpovědětno vím, že starší fiaty měly problém s alternátorem, když dlouhostál, tak se uplně zadřel, prostě se spojila měď a hliník...určitě vyměň olej atd...myslím, že by to neměl být zas tak velký problém...
11.09, 30. 7. 2009, odpovědětmě stála taky 2,5 roku a v pohodě. Bez problémů.
12.37, 30. 7. 2009, odpovědětDíky kluci trochu jste mě povzbudily oleje a naplně to je jasný to by šlo jako první no zbytek postupně co by se objevilo ale hlavně že by to neměl byt nejaky zvlaštní problem jak píšete ještě ji zkouknu a asi se do ní dám Díky za rady a zkušenosti M.
23.18, 30. 7. 2009, odpovědětna odlahcenie: oblejes Alfu WD-ckom a pojede ako nova :)))
23.51, 30. 7. 2009, odpovědětza kolik ji kupuješ ?
10.18, 31. 7. 2009, odpovědětpo 2 a pol roku sa pozri, ci tam mysi nevyzrali kable
17.50, 31. 7. 2009, odpovědětvnutry motora to bude skorodovane je to macka vo vreci vymenit vetky naplne filtre a mozno sa to samo rozchodi
22.24, 1. 8. 2009, odpovědětjenom takovou technickou připomínku ... MOJE TRAPNÁ ZKUŠENOST ... kdysi jsem taky kupoval auto který bylo odstavený ovšem na louce .. debila mě nenapadlo kouknout na podvozek .. celej spodek byl vyžranej a né od prahů jak je standart ale hezky od středu ... co se týče kvality různejch šroubů at už u brzd nebo ramen prostě všechny teda až asi na 3 kousky se musely odsekávat, vrtat apod. prostě jestli nevíš kde to stálo tak pořádně zkoukni podvozek :)
19.10, 2. 8. 2009, odpovědět