zdravim vsetkych. nedalo mi a pozrel som sa co su to za krytky pod zadnym oknom. musel som sa tam dostat cez kufor,kedze tie krytky nie a nie vylupnut.nasiel som tam diery na repro a kabelaz. vytiahol som repro z dveri a zapojil som ho tam. mam radio 4x50W a zaujimalo by ma ci to utiahne ked tam dam dalsie repro. to bude spolu sest kusov. kamos mi tvrdil ze ked je to original a repro tam hra, tak je tam vykon zosilovaca z radia nejak rozdeleny. ci tak nejak. potrebujem to vediet,aby som zbytocne nekupoval repro. dik.
23.20, 29. 7. 2009, odpovědětno, hlavně, co sem slyšel, když tam dáš repro, začne to rezonovat.. jinak záleží na kvalitě rádia a na výkonu repro...
23.48, 29. 7. 2009, odpovědětmám radio 4x40W a utáhne to v pohodě všechny repra včetně dodaných oválných 4 pasmových 1000W X-Plodu. ale s zesilovačem to hraje líp. koupil jsem si malej 2 kanálovej zesík kterej jsem přidělal na zadní stěnu kufru a ten mi pohání zadní plato a mám tam i subwoofer kterej můžu v případě potřeby snadno vyndat a v kufru nic nepřekáži. mám to udělaný tak že v případě že vezu vzadu lidi tak zesilovač tlačítkem vypnu a plato ani sub nehraje protože to plato těm vzadu moc řve do uší.
23.52, 29. 7. 2009, odpovědětjo a to plato jsem vyndal a zespodu jsem to polepil vibraflexem a nic nerezonuje.
23.53, 29. 7. 2009, odpověděthm, to rezonovanie ma moc nepotesilo. :-) FASTCRASH, moj kenwood je minulorocy model 4x50W. je to z nizsich modelov.zosik moc nehcem davat, kvoli baterke. tam pasiju ovaly 20cm? montazna hlbka nie je podstatna, ta sa da v pripade potreby prisposobit?! prosim ta ako sa ti podarilo dat dolu tie krytky??
9.19, 30. 7. 2009, odpovědětrepro tam pasuje 6"x9" a dávají se tam vzespodu takže krytky nemusíš vůbedc sundavat. (jinak jsou zajišťěné zespodu plechovejma podložkama). Já to měl v autě tak že jsem zespodu neměl za co repra přišroubovat. byly tam jen jakésy díry (cca 5mm průměr). nacpal jsem tam příchytky na masku na 1 generaci felície (1ks cca 9kč) a repro jsem tam potom přichytil normálně vrutama. Ale určitě bych doporučoval vytlumit to plato, protože na mojí druhý alfe to rezonovalo hodně tak jsem ty repráky vyhodil uplně-mám tam jen ve dveřích a vzadu subwoofer.
9.27, 30. 7. 2009, odpovědět4x50W bude stačit v pohodě a bude to hrát dobře ale se zesilovačem to hraje líp. kup si repra s vysokou citlivostí (čím vyšší citlivost tím menší nároky na předzesilovač).
9.28, 30. 7. 2009, odpovědětFASTCRASH dik za info. ako sa oznacuje ta citlivost?? alebo vies o nejakom konkretnom modeli repro? hej zosik je urcite lepsi. v aute predtym som mal 800W zosik a na cely kufor velka bedna. parada,ale potrebujem kufor,kedze vacsinu casu som v zahranici. a ako to taha baterku,och. vyskusam tam svihnut este tie dva repraky a potom uvidim :-) zospodu?? aj tak sa da. hej videl som tam diery na nasrobovanie repra."bych doporučoval vytlumit to plato" - ako si to urobil ty? to myslis ten spodok?? srry za milion otazok
17.36, 30. 7. 2009, odpovědětpodívej se například na www.ahifi.cz nebo www.prohifi.cz. Citlivost se udává v dB (decibelech). nechod pod 91dB. čím vyšší tím lepší. Koupil jsem si rohož vibraflexu a na to plato jsem ho zespodu nalepil tak aby bylo polepeno co nejvíc plochy (samozřejmě jsem měl plato vyndané ven z auta. ten vibraflex najdeš na těch stránkách v položce tlumící materiál a myslím že v pohodě stačí ten slabší.
17.40, 30. 7. 2009, odpovědětPioneer TS-A6904i - 6" x 9" (oválny reproduktor), 400W, 4-pásmový, 28-22 000 Hz, 93 dB, univerzálny s mriežkou, trieda a - Ccelerate. co povies na tieto. jedine so som nasiel. nemozem tu najst ziadne obchody s repro do auta. tu stoja 95 euro. a s tym platom budem musiet asi pockat kym nepridem zas domov.
17.50, 30. 7. 2009, odpovědětmyslím si že ty ti budou stačit. mají dobrou citlivost, výkon taky ujde a hlavně pioneer dělá dobrý repro. jediný co pioneer moc neumí jsou subwoofery. zkus je tam dát a uvidíš. třeba ti to rezonovat nebude a nebudeš to muset vytlumovat.
18.00, 30. 7. 2009, odpovědětok. este raz dik. az budu dam vediet.
19.10, 30. 7. 2009, odpověděttak som tie repro kupil. mam to tak isto ako si pisal, len nejake divne diery,kde sa neda nic prisrobovat. "příchytky na masku na 1 generaci felície (1ks cca 9kč)" ako to vyzera,alebo nemas nahodou toho obrazok. ja som v taliansku a niekde tu zohnat nieco na fabiu, hm. asi budem musiet vymysliet nieco ine.
17.48, 31. 7. 2009, odpovědět