ahoj, mám 1,9 JTD 2003 a koupil jsem přední ramena moog a nechal vyměnit. A po pár kilometrech mi to zase začalo bouchat. Je tam vůle v něch gumových uchyceních přímo na rameni. Stalo se Vám to někomu? co s tím? díky
14.23, 31. 7. 2009, odpovědětno mám nový ramena,podotýkám že to nejsou nějaký šunty a auto vrže,bouchá,klepe....no peklo.budu teď měnit stabilizační tyčky,ale pokud to nepomůže už nato ser..dělá to hlavně když je zima,takže už opravdu nechci investovat do něčeho a bez výsledku,jelikož těch možností od stabilizátoru,po uložení tlumičů a blabla dalších milion věcí je fakt hodně
14.59, 31. 7. 2009, odpověděta spodne mas ok?zvykne to vybuchat ked je vola v spodnom ramene.
15.10, 31. 7. 2009, odpovědětTluče bubeníček, tluče na buben ....
15.24, 31. 7. 2009, odpovědětHola, hola, hej, nikdo nemeškej !
15.59, 31. 7. 2009, odpovědětzeby to bol cely stabilizator resp. jeho silenbloky?
16.12, 31. 7. 2009, odpovědětpocujte, ako to vy menite tie ramena ? ved ked uz to mam na zdvihaku, tak sa na to riadne zavesim, kyvam s tym cez nejaku paku a vidim, kde su vole a kde nie. pokial uz cosi bucha, musi sa to uz dat aj nahmatat. nebojte sa toho :)
17.55, 31. 7. 2009, odpovědětano tak ja som to rozobral pomykal a vedel som kde je co zle.stabilizator odpoj prevez sa a uvidis ak bucha alebo vrzga dalej mozes stabilizator vylucit
18.03, 31. 7. 2009, odpovědětmne to zacalo znova buchat jeden rok po go prednej napravy a bolo to jedna tycka stabilizatora vymenil som a je pokoj
22.23, 1. 8. 2009, odpovědětvymen stabilizatorovu tyc - torznu, podla toho kto to ako vola meni som komplet ramena a stale to bucha a vrzga. a odporucili mi este toto. su tam vybite gumicky a to to sposobuje. ak mas zle ramena stav sa na technickej kontrole a tam ti to na valcoch hned najdu
22.52, 26. 5. 2011, odpovědětHlavně když to chlapi vyměnujete, tak před dotažením zatížit na nápravu. jinak se vam ty silenbloky hned střihnou !!! Spousta lidí na top prdí a pak nadavájí že jim to nic nevydrží.
9.33, 27. 5. 2011, odpovědětAhoj, no já měl problém se značkou MOOG! Ten krát jsem kupovalv HK spodní rameno za strašných 6080,- Kč a asi po 5.000 km vyjel silentblok....hrůza.
23.12, 31. 5. 2011, odpovědětzdravim Jo MOOG s tím mám taky blbý skušenosti . Dal jsem do horních ramen nový ty gumy a když sem to stahnul tak jsem ani s ramenem nehnul a to bylo poředně namazaný ! dal jsem tam ty gumy od SIDEMU namazal utahl jak se má a rameno chodí nadherně=) Jednoduše MOOG na Alfičku NIKDY !!!!
23.37, 10. 6. 2011, odpovědětPři montáži nových Horních ramen tak je potřeba to promazat ještě víc než to je páč to šiděj a pak to nevydrží a začnou zase vrzat jak mají zvykem . Spodní ramena nejsou při jízdě cejtit . a a to nekonečný tukaní na napravě byvá Uložení stabilizační tyče v tom je zakopanej pes =)
23.40, 10. 6. 2011, odpovědět