Koupil jsem Alfu 156 1.6, po týdnu ježdění a nějakých opravách jsem došel k závěru " MUSÍM TO PRODAT" potřebuju auto s kterým jezdím do práce a ne do servisu. Pokaždý si řeknu když jdu k autu jestli vůbec dojedu, ale jinak je krásný toť taky vše....
20.42, 2. 8. 2009, odpovědět....by mě finančně zrujnovalo.
20.43, 2. 8. 2009, odpovědětby mě zajímalo co sis to koupil za hyjenu.
20.47, 2. 8. 2009, odpovědětUrčitě nějaký klenot za pajdu...Kdybys 200 papírů přidal tak jsi vysmátý
21.10, 2. 8. 2009, odpovědětKoupil jsem si Alfu 156, ale jak říkáš "hyjenu"....jsem netušil, že když kupuješ Alfu tak musí mít pořizovací cenu nad 200.000 Kč aby vůbec jezdila.....nezlobte se na mě, ale jiné automobilky jsou na tom podstatně lépe...
21.36, 2. 8. 2009, odpovědětČauky já koupil taky 1.6 rok 97 za 80000,což se mi nezdá na ten rok zrovna nějak extra levný,jezdil jsem tejden a teď už přes měsíc stojí v servisu,je tam rozesraný uplně všechno,oprava bude stát 25 papouchů a pak už se snad i svezu.. asi záleží na jakej kus člověk trefí,ale myslím,že alfy se prostě serou víc než jiný auta,sorry....
20.18, 3. 8. 2009, odpovědětJaky pan tajkovy kram ne alfy za to nemuzou ale pristup knim o alfu se musi clovek starat ja sem mnel 156 2,0 Ts 2roky sem sni jezdil bez problemu jen od vymneny oleje k vymnene letos sem ji prodal a klucina co ji o de mne koupil sni jezdil jako prase a po 5 mesicich bum rana a motor KO jen jde o pristup a musis koukat jak je auto stare je logicke kdyz si koupis auto stare 11let ze do nej neco musis nacpat aby jezdilo mit rezervu cca 20tis na servys po koupy to vi kazdy ju koupil sem si zasxe alfu 156 ale facelift uz ne benzin ale naftu a sem maximalne spokojenej alfou se nejezdi ale zije tak spoustu veselich kilometru :-)
22.36, 2. 8. 2009, odpovědětvšechny starý auta jsou na tom stejně. jako můžeš narazit na vyřízenou alfu, která je těsně před smrtí tak můžeš narazit na to samý od VW či od jinejch automobilek. nesmíš koupit první krám kterej vidíš ale přemejšlet a koupit něco pořádnýho. Já mám dvě 156ky. obje jsou 2,5 V6 a tu první jsem kupoval před třema lety a udělal jsem stejnou hlpupost jako ty. koupil jsem hyjenu a stálo mě to hodně moc peněz ale teď je v perfektní kondici jak motor tak kastle a všechno ostatní. Druhou jsem si koupil před 14dny. Je to rok 2000 a vypadá jako kdyby byla jen rok stará a hlavně je bez závad. jediné co jsem musel je vyměnit chladič. chtěl jsem ti říct že při nákupu ojetiny musíš myslet hlavou a ne emocema. Nic jinýho než alfu bych už asi nechtěl.
22.58, 2. 8. 2009, odpovědětani si nejsem jistz jestlz je by jsem kupoval alfu ye servisu ... tam ´bz jsem veril ye na rayim na hzenu ... radsi os cloveka, a kdzy se potkate mas predstavu kdo a jak v tom jeydil ... sice neprodavam ale ten po mne bz bzl spokojenej ... je to muj mayel ...
14.03, 3. 8. 2009, odpovědětProsim tě až neco napíšeš tak si to po sobě přečti a přehoď si Y za Z.Kdo to má pak luštit,šašku.
8.02, 4. 8. 2009, odpovědětje to auto jako každý jiný, jen ted si to můžu dovolit každej 156 stojí pár korun je to dobrej kšeft na náhradní díly :o))))
9.21, 4. 8. 2009, odpovědětahoj koupim ten gum.kryt na klíček na 156 nikde ho nemaj.poštu platim díky
14.40, 26. 5. 2014, odpovědětAhoj všem, koupim ten gum.kryt na klíček na 156 v č.b. ho nikde nemaj amateři.
14.42, 26. 5. 2014, odpovědětsorry borci, ale ten kdo mele, že alfy jsou střepy atd. tak jak mi vysvětlíte to, že jsem měl 1.6 2001, jezdil jsem totálně v pohodě, měnil jen olej......pak jsem si pořídil 2.0 JTS 2003 a mám ji již přes 3 roky, ročně s ní nejezdím po všech čertech cca 35 tisíc km a nebyl jsem s ní ani jednou v servisu, dojedu s ní všude!!!
22.42, 9. 6. 2014, odpovědět