zdravím, neviem kde môže byť chyba, lebo na diagnostike mi predtým hlásilo že je šoférov airbag KO ale po prepájkovaní kontaktou pod sedačkou už nevypisovalo nič .Jazdil som tak asi 2 mesiace a včera čup do jamy a už svieti.Kde hladať ešte chyby pred diagnostikou aby som nemusel vymazávať 2 krát?
12.36, 3. 8. 2009, odpovědětzabudol som napísať, že šoférov bočný airbag bol KO
12.38, 3. 8. 2009, odpovědětzkus rozdělat volant je tam stočená taková páska s kontakty a to se občas zlomí
18.11, 3. 8. 2009, odpovědětMě taky zničeho nic začala svítit kontrolka airbagu,zajel jsem do fiat servisu,mechanik to napíchl podíval se kde to píše závadu,bylo to u hlavového airbagu ve svorce,preventivně prošel ještě všechny svorky prostříkal,a přejel jakousi izolepou ,to vše za 700,-.Spokojenost.Z toho plyne neštourat se v tom doma,pak je to dodrbané vše,700 dnes není moc.
21.20, 3. 8. 2009, odpovědětdnes som bol na diagnistike a mechanikovi to vypisovalo chybu na spolujazdcovom airbagu, nevedel chybu vymazať tak poradťe kde mám hľadať nejaké konektory /popr. ich prečistiť atd./ budem rád za každú radu ZDRAVIM ALFISTOU
18.49, 5. 8. 2009, odpovědětalebo by som chcel nejaké foto kde hladať svorkovnicu na predný spolujazdcov airbag
18.34, 6. 8. 2009, odpovědětrada = jiný servis...mechanik, který si neporadí s takovou kravinou, bude z tebe tahat jen prachy, taky jsem to zažil. Asi po 6 výmazu poruchy jsem se nasral a konektor vyštípl a dal jiný. Pak jsem dal vymazat chybu, která jim nešla a sváděli to na chybnou řídící jednotku. To můj pohár trpělivosti přetekl a zajel jsem do Alfy, kde to stálo sice 700 oproti 300, ale bylo to hned. Od té doby se kontrolka nerozsvítila.
16.57, 7. 8. 2009, odpovědět